Search results for ''baju kurung peplum untuk kanak kanak ready made''




Butik Qaireen: Baju Gaun Kanak-Kanak Smoking Lengan Panjang

Musim Kahwin dah nak tiba...sapa yang bakal jadi pengantin tuh , tahniah ye!!boleh lah buat acara akad nikah mcm Farid Kamil dan Diana Diannele ( fuh!!tak ...

Haida Handmade: Baju Kurung Kanak2 Beriben

Untuk tempahan raya tahun ini, saya banyak terima tempahan untuk buat kurung peplum. Saya beli pattern dari Popolok Design dan alter sikit...

Pakaian kanak-kanak dan bayi - HaiBiBi Collections

Menjual pakaian bayi dan kanak-kanak berjenama dengan harga yang berpatutan. Jenama yang kami tawarkan termasuk Baby Gap, Disney, Calvin Klein, Carters, Gerber, Osh ...

Butik Qaireen: Baju Kurung Moden Lace Murah

Saya mohon tolong lah hubungi saya hanya bila anda benar-benar pasti untuk membeli secara online dengan saya..Jika masih ada keraguan takut untuk membeli ...

Nuha Apparels: Readymade Baju Kurung English Cotton ...

BielaMzlm said... baju yang cream with dot black + pink + bluegray tuh saiz M xde lg ek? M dgn L jauh beza x besar dia? Tuesday, August 16, 2011

Candy Shoppaholic: Dress Lace Sedondon Menawan Kanak Kanak ...

Dress Lace Sedondon Menawan Kanak Kanak. Jom Bergaya Menawan Untuk Hari Raya 2014. Stock Sangat Terhad

couple set @ combo set baju melayu/baju kurung/peplum/jubah

Selain itu kami juga merupakan agen sah yang berdaftar untuk produk kesihatan VCO ( virgin coconut oil ) , Alpha Lipid LifeLine SD2 dan pelbagai produk ...

Manjakuhappy "Sihat Ceria Riang Bergaya" - Malaysia Online ...

manjakuhappy.com merupakan butik fesyen serta keperluan ibu, bayi dan kanak-kanak secara online. Kepakaran kami adalah mereka fesyen yang ceria dan warna warni sesuai ...

Alisha Mardhiyah Collection

JANGAN sekali-kali kita berkira untuk MELABURKAN sedikit wang untuk PENDIDIKAN anak yang kita sayang. Sedikit pelaburan ini adalah pelaburan untuk MASA DEPAN anak ...

Tutorial: Menjahit Leher Baju Kurung Lis (First Step)

Mula skali mesti iron bahagian bahu untuk dapatkan titik tengah. Potong lubang leher mengikut acuan. Cam resepi biskut raya la plak. Paham2 sendiri lah ye.

Fashion Peplum Terbaru

fesyen peplum untuk badan besar

cang lokal juga terinspirasi untuk meramu peplum dalam koleksi terbarunya. Salah satu desainer muda berbakat Indonesia, Priyo Oktaviano, mengemas peplum dalam berbagai bahan. Priyo menyulap kain tenun asal Bali menjadi busana ready to wear masa kini yang juga memiliki sentuhan peplum. Lewat pergelaran busana Club Dahlia, Sebastian Gunawan pun menampilkan kreasi peplum-nya dengan sentuhan yang lebih glamor. Sederet nama desainer lain yang juga mer…

Model Baju Pesta Untuk Orang Gemuk

Kebaya untuk orang gemuk

Kebaya untuk orang gemuk Model Baju Pesta Untuk Orang Gemuk – Setiap orang berhak untuk bisa tampil menarik, tidak terkecuali untuk orang gemuk dengan Model Baju Pesta Untuk Orang Gemuk. Hal ini tidak berarti harus berpenampilan asal karena tidak mempunyai banyak pilihan. Saat ini sudah banyak pilihan model baju yang trendy untuk orang gemuk. mulai dari baju untuk rumahan, baju kerja, bahkan baju pesta untuk orang gemuk juga ada. Beberapa …

Artis Baju Ketat Tren Terbaru

Artis Baju Ketat Megan Fox

Foto foto Artis Baju Ketat Megan Fox Artis Baju Ketat Tren Terbaru – Selain Rambutnya yang bergerai Artis Baju Ketat Megan Fox ini juga tampak feminim dengan gaun cantik tersebut, penampilan wanita 26 tahun ini juga dipermanis oleh high heels warna krem. Biasanya perempuan hamil merasa tidak percaya diri mengenakan gaun ketat, tapi kali ini beda dengan Artis Megan Fox ini. Pasca melahirkan, perubahan yang ditunjukkan Megan Fox memang luar …

Kebaya Untuk Orang Gemuk

Tips Memilih Model baju Kebaya Untuk Wanita Tubuh Gemuk dan Contoh

Tips Memilih Model baju Kebaya Untuk Wanita Tubuh Gemuk dan Contoh Kebaya Untuk Orang Gemuk – Berikut ini beberapa Tips Memilih Model baju Kebaya Untuk Orang Gemuk. Untuk wanita yang memiliki badan gemuk juga bisa tampil menarik dengan memakai kebaya, yaitu dengan memilih model kebaya khusus untuk wanita gemuk. Buat Anda kaum wanita yang memiliki prostur tubuh gemuk dan ingin cari informasi model kebaya untuk wanita gemuk, berikut ini info…

Model Gamis Pelangi Terbaru

contoh gambar baju model mamis pelangi terbaru

contoh gambar baju model mamis pelangi terbaru Model gamis pesta terbaru – Baju Gamis adalah nama lain dari busana muslim untuk wanita yang di desain dengan menawan dan elegan dengan corak warna dan model yang sangat menarik. Dengan model gamis sederhana biasanya pakaian yang satu ini banyak digunakan untuk menghadiri acara-acara semi formal. Baju gamis yang trendy dan juga modern menjadi sebuah kebutuhan apalagi dengan berbagai macam mode…

Kebaya Renda Kerah Modern

model baju kebaya renda modern

a semi formal namun kadang takut karena penampilan menjadi lebay sebab biasanya kebaya terlalu bling-bling maka sekarang Anda tak perlu takut kejadian ini akan terulang, karena ada bahan kebaya yang simple dan cocok dikenakan untuk momen semi formal. Bahan kebaya yang simple tersebut Adalah kebaya renda dengan model kebaya yang manis dengan soul wanita yang cocok dikenakan ke berbagai acara tanpa mengurangi kecantikan kebayanya. Apalagi, aksen re…

Page 1 of 3512345Last »