Search results for ''baju peplum kanak2 dan remaja''




Haida Handmade: Baju Peplum Kurung untuk kanak-kanak

Untuk tempahan raya tahun ini, saya banyak terima tempahan untuk buat kurung peplum. Saya beli pattern dari Popolok Design dan alter sikit...

KEDAI NOTA JAHITAN PAKAIAN WANITA, LELAKI, KANAK2 DAN MANIK

azima said... Anonymous said... Salam...saya tinggal di IL, USA. Kalau nak order nota2 baju dan tudung berapa kos penghantaran ke USA. waalaikum salam...

Baju Kurung Peplum Dari Blog Hazanis Part-2 | ! Love Is ...

sesuai untuk wanita yang bersaiz besar dan tinggi. kerana ianya labuh dan menutupi bahagian yang sepatutnya. saiz XS/S/M/L memang sesuai.:) SOLD OUT!

Baju Raya dan Fesyen Muslimah terkini 2014 | ! Love Is Cinta !

Baju Raya dan Fesyen Muslimah terkini 2014 - Memandangkan tinggal beberapa bulan sahaja lagi umat islam bakal menyambut bulan Ramadhan maka persiapan raya harus di ...

pink bubblegum princess: Idea baju akad nikah dan bertunang

personally, baju sheera ayob ni jadi kesukaan hati..kenapa? sebab kaler pink..hehe, my favorite kaler...well actually it is not totally about the colour ...

Norzi Beautilicious House

Norzi Beautilicious House is a 100% online blogshop. We bring to you muslimah wear inclusive jubah, abaya, fishtails, kurung , muslimah blouse, that featuring nursing ...

pink bubblegum princess: Peplum top untuk raya 2013 murah!!

yang menjual pelbagai jenis Lace top untuk baju kurung raya 2013, peplum kurung murah dan cantik, baju koleksi kurung raya 2013 pun dah ada yang keluar ...

Cara Memakai Jilbab

Anda Ingin Tahu Bagaimana Cara Memakai Jilbab Yang Selalu Trendy Dan Up to Date? Disini Tempatnya

It's My Life: Fesyen Baju Raya 2013

Setiap orang mahu kelihatan cantik di Hari Raya. Ada yang sanggup membayar ratusan ringgit malahan ribuan ringgit untuk mendapatkan rekaan baju raya yang cantik atau ...

Ruang berkongsi "cerita" dan "ilmu jahitan": KEDAI JAHIT

- Poskan kain ela dan baju contoh yang sedap dipakai kepada kami.Sertakan sekali jenis fesyen yang di kehendaki,nama ,alamat penuh dan no telef on anda..

Fashion Peplum Terbaru

fesyen peplum untuk badan besar

kreasi peplum-nya dengan sentuhan yang lebih glamor. Sederet nama desainer lain yang juga merilis koleksi beraksen peplum di ajang Jakarta Fashion Week (JFW) 2013 di antaranya Hengky Kawilarang, Didiet Maulana, Barli Asmara, dan Ivan Gunawan. foto Fashion Peplum Terbaru Gambar Fashion Peplum Terbaru Cantiknya peplum juga digemari oleh selebriti kelas dunia. Selena Gomez, Kim Kardashian, Emma Stone, Victoria Beckham, Jennifer Anniston, Lady Gaga,…

Model Baju Pesta Untuk Orang Gemuk

Kebaya untuk orang gemuk

orang gemuk. mulai dari baju untuk rumahan, baju kerja, bahkan baju pesta untuk orang gemuk juga ada. Beberapa pilihan baju pesta bisa kita beli disini. Kunci tampil menarik bagi orang gemuk adalah cerdas menutupi kekurangan dan berani menonjolkan kelebihan yang dimiliki. Khusus untuk baju pesta, pantang bagi orang gemuk untuk mengenakan model baju pesta yang pas di badan serta yang mempunyai efek blink blink terlalu dominan. Hindari juga model …

Model Kebaya Modern Remaja

gambar kebaya modern remaja terbaru

gambar kebaya modern remaja terbaru Model Kebaya Modern Remaja – Saat ini banyak model kebaya modern remaja terbaru yang berkembang dan sedang trendy dikalangan para remaja, karena memang model kebaya modern terbaru sekarang ini sangat bagus-bagus dan cantik-cantik sehingga banyak disukai. Selain model kebaya modern yang saat ini sedang trendy, model batik pria terbaru dan model batik wanita terbaru juga sedang ngetrend saat ini sehingga t…

Artis Baju Ketat Tren Terbaru

Artis Baju Ketat Megan Fox

iri mengenakan gaun ketat, tapi kali ini beda dengan Artis Megan Fox ini. Pasca melahirkan, perubahan yang ditunjukkan Megan Fox memang luar biasa. Kali ini, dia kembali menampilkan keindahan tubuhnya lewat balutan baju ketat dan seksi. Megan Fox melahirkan anak pertamanya, Noah, pada bulan September. Beberapa waktu lalu, dia sempat muncul dengan tubuh agak gemuk, namun dia telah kembali cantik seminggu kemudian Mantan bintang TRANSFORMERS ini be…

Kebaya Untuk Orang Gemuk

Tips Memilih Model baju Kebaya Untuk Wanita Tubuh Gemuk dan Contoh

Tips Memilih Model baju Kebaya Untuk Wanita Tubuh Gemuk dan Contoh Kebaya Untuk Orang Gemuk – Berikut ini beberapa Tips Memilih Model baju Kebaya Untuk Orang Gemuk. Untuk wanita yang memiliki badan gemuk juga bisa tampil menarik dengan memakai kebaya, yaitu dengan memilih model kebaya khusus untuk wanita gemuk. Buat Anda kaum wanita yang memiliki prostur tubuh gemuk dan ingin cari informasi model kebaya untuk wanita gemuk, berikut ini info…

Model Gamis Pelangi Terbaru

contoh gambar baju model mamis pelangi terbaru

contoh gambar baju model mamis pelangi terbaru Model gamis pesta terbaru – Baju Gamis adalah nama lain dari busana muslim untuk wanita yang di desain dengan menawan dan elegan dengan corak warna dan model yang sangat menarik. Dengan model gamis sederhana biasanya pakaian yang satu ini banyak digunakan untuk menghadiri acara-acara semi formal. Baju gamis yang trendy dan juga modern menjadi sebuah kebutuhan apalagi dengan berbagai macam mode…

Page 1 of 3712345Last »