Search results for ''blus songket peplum''




SongketModen | by Kashfee Anggun

About Us. SongketModen (Kashfee Anggun) Kashfee Anggun was established in 2010, with the objective to provide a different looks and perceptions in textile industries ...

Inspiration Songket Affairs

We are a wedding inspirations blog for brides and brides to be. Every day we will give daily inspirations from gowns to decors to shoes to flowers. A

Ammara Hijabi | FashionValet - Designer Asian Fashion ...

Founded by two stylish hijabis Amalina and Sara, Ammara Hijabi is poised to cater to today’s modern muslimah, with its collection of chic and tailored casual wear.

Butik Aludra: May 2014

camna ada iras kan model Izza Erma dengan Rozita Che Wan .. Izza is full time Teacher, part time model, wifey and a mother of handsome boy, Adam Fahmi!

Clothes - Mudah.my

Find clothes for sale in Selangor on Mudah.my, Malaysia's largest marketplace. Now listing 16465 ads. Happy Buying and Selling!

inhanna women's outerwear online shop - inHanna

Inhanna is a specialist in outerwear with latest and unique design of cardigans, blazers, jackets and sweaters with affordable price but high in quality.

Emel by Melinda Looi | FashionValet

‘emel by Melinda Looi’ (pronounced eh-mehl) is a limited-edition, annual charity Ramadhan collection by Malaysian fashion designer Melinda Looi.

Butik Aludra: January 2013

Syria Sakura @ RM40 (2 pieces, + inner satin lite blue) Material : Lycra Metalic Color : Lite Blue metalic

love bubbles: variasi songket, lagi dan lagi!!!

kalau pakai tengkolok songket mahal sangat kan, jadi, pakaikan saja baju melayu dan bulu bulu kat songkok.... gewamnyerrrrr rase nak cubit pipi sorang sorang!!

Baju kurung peplum dari MinimaLace Boutique | ! Love Is ...

Oh tidak! kali ini dah jatuh hati dengan koleksi Baju kurung peplum dari MinimaLace Boutique. Mulai hari ini perlu menabung untuk mendapatkan baju tersebut, seyess ...

Fashion Peplum Terbaru

fesyen peplum untuk badan besar

fesyen peplum untuk badan besar Fashion Peplum Terbaru – Berikut ini adalah beberapa foto Fashion Peplum dress, peplum songket terbaru. Tak hanya desainer luar negeri, desainer dalam negeri pun terinspirasi lewat siluet feminin dari peplum, Nuansa feminin begitu terasa Peplum merupakan rok atau ruffles yang menempel di garis pinggang baik pada dress, blouse, maupun jaket. Peplum yang marak di era 1980-an tampil lebih segar dengan sederet d…

Model Kebaya Modern Remaja

gambar kebaya modern remaja terbaru

…si atau acara Formal lainnya dan biasanya banyak dipakai oleh wanita atau Ibu ibu akan tetapi kebaya sekarang menjadi sebuah trend dikalangan Remaja sekarang. gambar baju kebaya remaja Arti kebaya sendiri yakni sebuah pakaian blus tradisional Indonesia yang terbuat dari bahan katun tipis yang dikenakan dengan sarung atau batik, Kebaya ini mungkin bnyak dikenakan oleh kalangan wanita atau Ibu-ibu akan Tetapi jangan khawatir untuk ABG atau Remaja I…