Search results for ''blus songket peplum''




Emel by Melinda Looi | FashionValet

‘emel by Melinda Looi’ (pronounced eh-mehl) is a limited-edition, annual charity Ramadhan collection by Malaysian fashion designer Melinda Looi.

Ammara Hijabi | FashionValet

Founded by two stylish hijabis Amalina and Sara, Ammara Hijabi is poised to cater to today’s modern muslimah, with its collection of chic and tailored casual wear.

Inspiration Songket Affairs

We are a wedding inspirations blog for brides and brides to be. Every day we will give daily inspirations from gowns to decors to shoes to flowers. A

Clothes - Mudah.my

Find clothes for sale in Selangor on Mudah.my, Malaysia's largest marketplace. Now listing 18617 ads. Happy Buying and Selling!

PEPLUM DRESS, CARDIGAN, HANDBAG CANTIK DAN MURAH ! | Azie Azra

tribal print yang sentiasa menarik hati. dah lama cari tribal peplum dress akhirnya jumpa juga. nak yang biru tu!!!

Butik Aludra: January 2013

Syria Sakura @ RM40 (2 pieces, + inner satin lite blue) Material : Lycra Metalic Color : Lite Blue metalic

love bubbles: variasi songket, lagi dan lagi!!!

kalau pakai tengkolok songket mahal sangat kan, jadi, pakaikan saja baju melayu dan bulu bulu kat songkok.... gewamnyerrrrr rase nak cubit pipi sorang sorang!!

love bubbles: fenomena peplum - review baju reception by ...

Songket hijau bunga tabur, Rico did a brilliant job. Saya dapat rasakan baju ni gabungan classic with a twist of modern taste- songket bagi elemen classic ...

Baju kurung peplum dari MinimaLace Boutique | ! Love Is ...

Oh tidak! kali ini dah jatuh hati dengan koleksi Baju kurung peplum dari MinimaLace Boutique. Mulai hari ini perlu menabung untuk mendapatkan baju tersebut, seyess ...

LADIES JUST WANT TO LOOK PRETTY

-fardiana hashim, 24/12/10 nad,i dah terima parcel tu.suka sangat!!dah bawak pegi tailor dah tdi-hajar, 24/12/10 i da dapat mt baju today.its lovely.i like it ...

Fashion Peplum Terbaru

fesyen peplum untuk badan besar

fesyen peplum untuk badan besar Fashion Peplum Terbaru – Berikut ini adalah beberapa foto Fashion Peplum dress, peplum songket terbaru. Tak hanya desainer luar negeri, desainer dalam negeri pun terinspirasi lewat siluet feminin dari peplum, Nuansa feminin begitu terasa Peplum merupakan rok atau ruffles yang menempel di garis pinggang baik pada dress, blouse, maupun jaket. Peplum yang marak di era 1980-an tampil lebih segar dengan sederet d…

Model Kebaya Modern Remaja

gambar kebaya modern remaja terbaru

…si atau acara Formal lainnya dan biasanya banyak dipakai oleh wanita atau Ibu ibu akan tetapi kebaya sekarang menjadi sebuah trend dikalangan Remaja sekarang. gambar baju kebaya remaja Arti kebaya sendiri yakni sebuah pakaian blus tradisional Indonesia yang terbuat dari bahan katun tipis yang dikenakan dengan sarung atau batik, Kebaya ini mungkin bnyak dikenakan oleh kalangan wanita atau Ibu-ibu akan Tetapi jangan khawatir untuk ABG atau Remaja I…