Search results for ''blus songket peplum''




FLEURE | FashionValet - Designer Asian Fashion | Worldwide ...

Exclusively designed for those who love elegant and classy attires for any occasion, FLEURÉ offers glamorous modern and traditional wear at affordable prices.

Emel by Melinda Looi | FashionValet

‘emel by Melinda Looi’ (pronounced eh-mehl) is a limited-edition, annual charity Ramadhan collection by Malaysian fashion designer Melinda Looi.

Inspiration Songket Affairs

We are a wedding inspirations blog for brides and brides to be. Every day we will give daily inspirations from gowns to decors to shoes to flowers. A

Butik Aludra: May 2014

camna ada iras kan model Izza Erma dengan Rozita Che Wan .. Izza is full time Teacher, part time model, wifey and a mother of handsome boy, Adam Fahmi!

Butik Aludra: June 2014

Yeyyy safely arrived at my hometown with my comfy Bali Harem pants from #aludracollections Happy Holidays from @butikaludra

inhanna women's outerwear online shop - inHanna

Inhanna is a specialist in outerwear with latest and unique design of cardigans, blazers, jackets and sweaters with affordable price but high in quality.

love bubbles: variasi songket, lagi dan lagi!!!

kalau pakai tengkolok songket mahal sangat kan, jadi, pakaikan saja baju melayu dan bulu bulu kat songkok.... gewamnyerrrrr rase nak cubit pipi sorang sorang!!

love bubbles: September 2012

ok, bakal bakal pengantin di luar sana, feast your eyes!!!!! saya sudah compilekan link link perkahwinan yang pakai baju songket!!! Pasti anda tertaut hati ...

Baju kurung peplum dari MinimaLace Boutique | ! Love Is ...

Oh tidak! kali ini dah jatuh hati dengan koleksi Baju kurung peplum dari MinimaLace Boutique. Mulai hari ini perlu menabung untuk mendapatkan baju tersebut, seyess ...

LADIES JUST WANT TO LOOK PRETTY

-fardiana hashim, 24/12/10 nad,i dah terima parcel tu.suka sangat!!dah bawak pegi tailor dah tdi-hajar, 24/12/10 i da dapat mt baju today.its lovely.i like it ...

Fashion Peplum Terbaru

fesyen peplum untuk badan besar

fesyen peplum untuk badan besar Fashion Peplum Terbaru – Berikut ini adalah beberapa foto Fashion Peplum dress, peplum songket terbaru. Tak hanya desainer luar negeri, desainer dalam negeri pun terinspirasi lewat siluet feminin dari peplum, Nuansa feminin begitu terasa Peplum merupakan rok atau ruffles yang menempel di garis pinggang baik pada dress, blouse, maupun jaket. Peplum yang marak di era 1980-an tampil lebih segar dengan sederet d…

Model Kebaya Modern Remaja

gambar kebaya modern remaja terbaru

…si atau acara Formal lainnya dan biasanya banyak dipakai oleh wanita atau Ibu ibu akan tetapi kebaya sekarang menjadi sebuah trend dikalangan Remaja sekarang. gambar baju kebaya remaja Arti kebaya sendiri yakni sebuah pakaian blus tradisional Indonesia yang terbuat dari bahan katun tipis yang dikenakan dengan sarung atau batik, Kebaya ini mungkin bnyak dikenakan oleh kalangan wanita atau Ibu-ibu akan Tetapi jangan khawatir untuk ABG atau Remaja I…