Search results for ''crepe paper gulung''

Home Style



Potong dan Gulung Kertas | AsueIskandar - blogspot.com

Macam-macamlah nak share kat korang ni..jangan korang muntah hijau sudah..hihi..kali ni pasal Potong dan gulung kertas a.k.a quiling paper...ni first time ...

~PRECIOUS JOURNEY BEGIN...(^^,)~: Bunga Crepe Paper...

P/S : crepe paper murah sahaja...RM0.60 sekeping...sangat sesuai untuk gubahan yg letak jauh2..dalam gmbar nampak mcm real flower...

DIY- Mari Belajar Buat Bunga Telur Crepe Paper..

1. Sediakan bahan2 untuk bunga telur. Antaranya, dawai, batang lidi satay, crepe paper yang dah siap dibuat bunga (rujuk entri ini), kain net, bahan hiasan ...

BATIK SWISS ROLL @ KEK GULUNG BATIK - RASA-RASA SELERA ...

- coklat nutella secukupnya *** griskan 3 loyang 9x9 dan letak parchment baking paper. memandangkan kek sangat lembut adalah lebih baik kita menggunakan ...

Izah Muffin Lover: Biskut Kurma Gulung

Kalau ada kurma lebih elok la buat biskut ni. Memang sedap. Tapi saya tak pandai gulung. Saya salut je kurma dan letak dlm paper cup. Sebenarnya tak yah ...

Riezanie's Recipe Collections: KUEH KAPIT /GULUNG

Resepi : Riezanie collections Bahan-bahannya : 200 grm cornflakes 250 grm mentega 2 sudu besar madu 150 grm gula castor 1/2 sudu kecil ese...

NCC Rainbow Week : Bolu Gulung Rainbow by Lingwei

Haaiiii Trio Host Pelangi.. Laporan berikutnya adalah " Bolu Gulung Rainbow", ga afdol rasanya kalau ga laporan bolu gulung hehhehe.. Resepnya dapet dari ...

Izah Muffin Lover: Kek Gulung Kasih Ala Zirafah

Ni kalau zirapah tengok corak dia atas kek gulung..mau di bangkangnya.

Chef Lela Samsudin..... Ls Kitchen

Saturday 8th March 10am $98 Authentic Meditteranean Cuisine - Semolina Bathura - Wholemeal Puri - Tortilla Wrap - Turkish Meatball Kofta - Making of Kofta Spice

Mirza Simply Craft : PEMBORONG TISSUE PAPER / KERTAS TISU ...

CIRI-CIRI DWI TOUCH TISSUE PAPER Perbezaan kertas tisu Dwi-Touch dgn Water Bird Color dan Happy Lantern. * tekstur kertasnya licin. * kertasnya berkilat

Model Potongan Rambut Panjang

model potongan rambut panjang shaggy

…Untuk mendapatkan poni halus-lurus, gunakan serum penghalus (smoothing) di seluruh bagian rambut. Dimulai dengan lapisan bawah dan kemudian ke arah atas, blow-dry bagian demi bagian dengan sisir brush bundar berukuran medium; gulung bagian akhir rambut ke atas. Akhirnya, brush bagian poni dengan menempatkan ujung blower secara langsung di atasnya dan keringkan sampai rambut halus. model potongan rambut panjang shaggy model potongan rambut panjang…

Model Rambut Panjang

model rambut panjang

…hwa rambut lurus yang diinginkan adalah lurus sleek. Model Rambut Bergelombang Anda bisa meniru tatanan rambut feminin ala Lauren Conrad Ini. Pertama-tama catok lurus rambut, lalu bentuk rambut bergelombang dengan curly iron. Gulung rambut mulai dari bawah kuping. Tidak perlu berlama-lama dengan curly iron, agar hasilnya tidak berlebihan. Lalu kepang pada salah satu bagian poni. …