Search results for ''crepe paper gulung''

Home Style



DiY bunga tisue tapi pakai crepe paper | AsueIskandar

Cara kedua- lipat crepe paper tadi macam cara kita melipat kipas tu..tau kan??..lepas tu lilit dengan dawai halus tadi.

Potong dan Gulung Kertas | AsueIskandar - blogspot.com

Macam-macamlah nak share kat korang ni..jangan korang muntah hijau sudah..hihi..kali ni pasal Potong dan gulung kertas a.k.a quiling paper...ni first time ...

DIY- Mari Belajar Buat Bunga Telur Crepe Paper..

1. Sediakan bahan2 untuk bunga telur. Antaranya, dawai, batang lidi satay, crepe paper yang dah siap dibuat bunga (rujuk entri ini), kain net, bahan hiasan ...

masam manis: KEK GULUNG KASIH

hari ni ita buat kek Gulung Kasih. Resepi ita ambil dari DJ Dayang. Ramai yg dah mencuba kek gulung ni kan... mmg macam biasa kita tertinggal lagi... tapi tak pe ...

BATIK SWISS ROLL @ KEK GULUNG BATIK - RASA-RASA SELERA ...

- coklat nutella secukupnya *** griskan 3 loyang 9x9 dan letak parchment baking paper. memandangkan kek sangat lembut adalah lebih baik kita menggunakan ...

Izah Muffin Lover: Biskut Kurma Gulung

Kalau ada kurma lebih elok la buat biskut ni. Memang sedap. Tapi saya tak pandai gulung. Saya salut je kurma dan letak dlm paper cup. Sebenarnya tak yah ...

CaHaYa CiNta Ku: KeK LaPiS GuLuNg CoKLaT

Aku kalau bab makan memangggg.. asyik mencekikk jelah keje aku.. hahhaha.. ni aku nak share 1 penemuan kek lapis yg sangat la gojes dan mabeles.. sekali ...

Riezanie's Recipe Collections: KUEH KAPIT /GULUNG

Resepi : Riezanie collections Bahan-bahannya : 200 grm cornflakes 250 grm mentega 2 sudu besar madu 150 grm gula castor 1/2 sudu kecil ese...

Riezanie's Recipe Collections: KOBIS GULUNG

Resepi : Riezanie collections Bahan-bahannya : 200 grm cornflakes 250 grm mentega 2 sudu besar madu 150 grm gula castor 1/2 sudu kecil ese...

Dari Dapur Ummu

fenomena crepe Durian ,ada dot-dot plk ha..saja gatal tangan..hi..mmg sedap dimakan sejuk-sejuk

Model Potongan Rambut Panjang

model potongan rambut panjang shaggy

…Untuk mendapatkan poni halus-lurus, gunakan serum penghalus (smoothing) di seluruh bagian rambut. Dimulai dengan lapisan bawah dan kemudian ke arah atas, blow-dry bagian demi bagian dengan sisir brush bundar berukuran medium; gulung bagian akhir rambut ke atas. Akhirnya, brush bagian poni dengan menempatkan ujung blower secara langsung di atasnya dan keringkan sampai rambut halus. model potongan rambut panjang shaggy model potongan rambut panjang…

Model Rambut Panjang

model rambut panjang

…hwa rambut lurus yang diinginkan adalah lurus sleek. Model Rambut Bergelombang Anda bisa meniru tatanan rambut feminin ala Lauren Conrad Ini. Pertama-tama catok lurus rambut, lalu bentuk rambut bergelombang dengan curly iron. Gulung rambut mulai dari bawah kuping. Tidak perlu berlama-lama dengan curly iron, agar hasilnya tidak berlebihan. Lalu kepang pada salah satu bagian poni. …