Search results for ''fesyen baju kurung moden untuk berbadan besar''

Home Style



Fesyen Artis Malaysia | BAJU KURUNG, BAJU KURUNG PIPING ...

baju kurung, baju kurung piping, baju kurung riau, baju kurung pahang, baju kurung pesak gantung, baju kebaya, blaus biasa, tulang belut…

IBUIRIS BOUTIQUE: Baju Kurung Moden Extra Saiz

Koleksi Baju kurung moden Full lining material baju dan kain adalah Chiffon

JAHITAN FIZA : Tempahan Kurung Moden Peplum

Semenjak dua menjak ni, ramai benar orang sibuk cerita pasal pasal baju kurung moden pendek atau nama popularnya Baju Kurung Moden Peplum atau lebih di kenali sebagai ...

Muhasabah Trading : Koleksi pakaian muslimah

Sebelum ini saya memang tidak mahu menambah koleksi kami dengan fesyen baju kurung modern, tetapi atas permintaan serta 'demand' yang agak tinggi, saya cuba masukkan ...

April | 2008 | BAJU KURUNG, BAJU KURUNG PIPING, BAJU ...

baju kurung, baju kurung piping, baju kurung riau, baju kurung pahang, baju kurung pesak gantung, baju kebaya, blaus biasa, tulang belut…

Baju Kurung Kebaya Pesak Gantung Moden Seluar Skirt | All ...

Kedai jahit kampung baru. Tempahan pakaian wanita kampung baru. Senarai harga baju kurung, baju kebaya, baju kurung moden, blouse, kemeja wanita, seluar slack wanita ...

KOLEKSI FESYEN JUBAH MUSLIMAH TERKINI 2014 FABRIK COTTON

Untuk pengetahuan, cutting jubah ni besar. Jadi, untuk yang berbadan besar, boleh juga menggayakan jubah ini. Wanita yang berbadan XXXL juga masih boleh bergaya ...

It's My Life: Fesyen Baju Raya 2013

4. Baju kurung Pahang – Hanya mempunyai satu pesak dari bawah ketiak terus kebawah. Pesaknya hanya sedikit mengikut potongan dibahagian pinggang sahaja

.:: Wawa Syaida ::.: Baju Kurung Moden & Veil Majlis ...

Inspirasi untuk baju bertunang ni dari rekaan Kurung Moden designer 'Arma Couture'...Saya memang suka giler dengan baju yang simple tapi elegan...Tak sarat ...

PEACE- Baju Untuk Orang Besar..dan Ianya Murah!!

My favourite la ni so far.. warna hijau, dah ada baju tema group CDM Hanis. Kain chiffon, sangat cantik. Ni yang buat rasa nak beli kain chiffon banyak2 lepas ni :)

Model Baju Pesta Untuk Orang Gemuk

Kebaya untuk orang gemuk

Kebaya untuk orang gemuk Model Baju Pesta Untuk Orang Gemuk – Setiap orang berhak untuk bisa tampil menarik, tidak terkecuali untuk orang gemuk dengan Model Baju Pesta Untuk Orang Gemuk. Hal ini tidak berarti harus berpenampilan asal karena tidak mempunyai banyak pilihan. Saat ini sudah banyak pilihan model baju yang trendy untuk orang gemuk. mulai dari baju untuk rumahan, baju kerja, bahkan baju pesta untuk orang gemuk juga ada. Beberapa …

Fesyen Rambut 2013

Tren Gaya Rambut Terbaru 2013

Tata Rambut & Make Up Gorgeous Fesyen Rambut 2013 di Grand Royal Panghegar, Jalan Merdeka Bandung, Jawa Barat, Kamis (14/3). Seminar trend rambut yang diselenggarakan Rudy Hadisuwarno Cosmetics ini akan digelar di 17 kota besar di Indonesia, antara lain Jakarta, Bandung, Surabaya, Yogyakarta, Solo, Semarang, Surabaya, Denpasar, Lampung, Pekanbaru, Medan dan Balikpapan dengan tujuan memberi masukan kepada para penata rambut dan make up artis u…

Kebaya Untuk Orang Gemuk

Tips Memilih Model baju Kebaya Untuk Wanita Tubuh Gemuk dan Contoh

kelihatan bertambah gemuk Anda bisa padukan kebaya yang Anda pakai dengan jarik atau kain bawahan yang bermotif dan yang berwarna lembut Sebaiknya Anda menghindari kebaya dengan motif yang kontras ataupun kebaya dengan motif besar-besar Hindarilah pemakaian padding, lingkar leher yang tampak mencekik atau kebaya yang berkerah tinggi. Untuk setelan kain bawahan biasanya memanag menggunakan kain jarik Model baju Kebaya Untuk Wanita Tubuh Kurus : …

Artis Baju Ketat Tren Terbaru

Artis Baju Ketat Megan Fox

Foto foto Artis Baju Ketat Megan Fox Artis Baju Ketat Tren Terbaru – Selain Rambutnya yang bergerai Artis Baju Ketat Megan Fox ini juga tampak feminim dengan gaun cantik tersebut, penampilan wanita 26 tahun ini juga dipermanis oleh high heels warna krem. Biasanya perempuan hamil merasa tidak percaya diri mengenakan gaun ketat, tapi kali ini beda dengan Artis Megan Fox ini. Pasca melahirkan, perubahan yang ditunjukkan Megan Fox memang luar …

Model Gamis Pelangi Terbaru

contoh gambar baju model mamis pelangi terbaru

contoh gambar baju model mamis pelangi terbaru Model gamis pesta terbaru – Baju Gamis adalah nama lain dari busana muslim untuk wanita yang di desain dengan menawan dan elegan dengan corak warna dan model yang sangat menarik. Dengan model gamis sederhana biasanya pakaian yang satu ini banyak digunakan untuk menghadiri acara-acara semi formal. Baju gamis yang trendy dan juga modern menjadi sebuah kebutuhan apalagi dengan berbagai macam mode…

Kebaya Renda Kerah Modern

model baju kebaya renda modern

leher. Cocok dikenakan Anda yang bertubuh tinggi dan kurus untuk menyeimbangkan penampilan. Kebaya Renda Kerah V V neck memberikan kesan lebih langsing dan seksi. Kebaya yang satu ini cocok dikenakan Anda yang memiliki tubuh besar atau berisi. Dengan nuansa renda yang chic dan simple, membuat Anda dapat tampil di segala suasana. Kebaya Renda Kerah Halter Yang satu ini khusus didesain untuk Anda yang punya kepercayaan diri tinggi dan ingin tampil…

Page 1 of 3512345Last »