Search results for ''hisap batang askar besar''

Home Health Tips



Pseudo Nymous Guy: ABANG ASKAR.

aku selalu berfantasi untuk membuat adegan seks dengan remaja di tempat yang agak terbuka dan dalam suasana selamba. Itu hanya impianku, tapi tak sangka, pada hari ...

konek besar: faiz

pada satu malam aku telah tidur bersama adik saudaraku, faiz. kami berdua sebenarnya bukan gay. tetapi pada malam itu entah macam mana si faiz menyatakan ...

konek besar: mat motor

Aku semasa study di IPTA , tinggal di rumah bujang sebab rumah tu dekat dengan college aku kat Sunway. Aku berkongsi dengan 4 orang semuanya. salah seorang ...

Askar Setia: OPERASI DAULAT GABUNG ASET TIGA CABANG ATM

KUALA LUMPUR: Angkatan Tentera Malaysia (ATM) menggunakan tiga cabang perkhidmatannya, udara, laut dan darat dalam Operasi Daulat bagi menggempur militan ...

tetek besar | Cerita Orang Melayu

Posts about tetek besar written by walawei!! ... Aku akhirnya menerima surat rasmi daripada JPA yang meminta aku memasuki kampus Intan bagi mengikuti kursus PTD untuk ...

Gila Batang ~ Syoknya...

Aku ni dah kahwin dan dah ada anak satu. Kerja kat PJ sejak 1/98. Masa aku join company tu, aku di kenalkan dengan sorang secretary(bukan secretary dept aku).

Askar Setia: PERJUANGAN PVTM - UNTUK BEKAS TENTERA ATAU ...

Kepada Presiden Prebet Ali Tinju, jangan bohongi bekas tentera dengan penipuan yang kamu canangkan. Kamu tidak sedar bahawasanya kamu hanya menjadi EJEN ...

chenyacerita | Just another WordPress.com site

Just another WordPress.com site (by kamikazer) ... Cerita ini berlaku beberapa tahun yang lalu semasa saya masih lagi menuntut di sebuah IPTS di ibukota.

70 Dosa besar | Blog Peribadirasulullah

70 PERKARA DOSA BESAR. Mengikut imam Azzahabiyy dalam kitabnya “Al-Kabaair” beliau menghimpunkan jenis dosa-dosa besar sebanyak 70 perkara. 01 ...

Dendam Ghairah 2 | Cerita Lucah Melayu

Bagi Norlinda pula, itulah pertama kali cipapnya merasai ledakan puncak berahi seorang lelaki. Terkemut kemut cipap Norlinda lantaran kejutan dari pancutan air mani ...

Shampo Untuk Rambut Berketombe Alami

Cara Membuat Shampo Alami rambut rontok parah

…mbut yang sudah dibasahi, pijat dengan lembut dari akar hingga ujung rambut. Biarkan kira-kira 2 menit lalu bilas hingga bersih. Lalu gunakan conditioner (cuka apel) dengan membasahi tangan dengan larutan dan membalurnya pada batang rambut dari akan hingga keujung. Jangan mengenai kulit kepala, karena akan menyebabkan kulit kepala memproduksi minya berlebih sehingga membuat rambut terasa berminya. Diamkan semalam 2 menit lalu bilas hingga bersih….

Cara Merawat Rambut Rusak

cara merawat rambut rusak

…erkandung dalam produk shampoo, kondisioner terpisah yang perlu dibilas dan kondisioner terpisah tanpa harus dibilas (leave on). Untuk jenis yang terpisah, Anda cukup mengoleskan sekitar 1 sendok makan kondisioner pada bagian batang rambut. Hindari mengaplikasikannya pada bagian kulit kepala apalagi dengan cara dipijat, karena hal ini dapat membuat rambut berminyak dan berketombe. Bagi rambut yang berketombe, sebaiknya tidak menggunakan kondision…

Rebonding Rambut

rebonding rambut pendek

…eam yang menumpuk. Jangan melakukan penarikan atau penekanan karena akan melukai permukaan rambut dan menyebabkan rambut bercabang. Penekanan akan menyebabkan poripori rambut tertutup dan memperlambat penyerapan cream kedalam batang rambut. Peresapan Awal Diamkan agar cream step 1 meresap. Untuk mengetahui apakah rambut telah relaks, ambillah sebagian rambut, tarik perlahan dan bila rambut yang ditarik tidak balik kembali, berarti cream step 1 me…

Cara Melembutkan Rambut

cara melembutkan rambut

cara melembutkan rambut Cara Melembutkan Rambut Yang Kering – Saat kehilangan kelembaban, rambut menjadi rapuh dan kusam. Berbagai masalah rambut pun mulai bermunculan. Salah satunya adalah rambut kasar dan kusam. Jika rambut sangat kering, lembabkan dengan perawatan alami sebagai masker dengan tekstur selembut sutra ini mampu dengan mudah meresap ke dalam batang rambut. Berikut beberapa cara melembutkan rambut kaku Cara melembutkan rambut…

Model Rambut Panjang Korea

model rambut panjang korea

Model Rambut Panjang Korea – Sebagian besar wanita, rambut merupakan mahkota yang sangat berharga dan sangat penting untuk penampilan.Banyak wanita dengan segala upaya dan cara akan dilakukan untuk mendapatkan model rambut yang sesuai dengan kepribadian, bentuk muka, dan bentuk tubuh. Secara garis besar model rambut wanita dibagi menjadi dua, yaitu model rambut pendek korea dan model rambut panjang korea.Tapi kali ini yg kita bahas adalah …

Model Rambut Untuk Orang Gemuk

model rambut untuk orang gemuk

model rambut untuk orang gemuk Model Rambut Untuk Orang Gemuk – Bagi mereka, wanita yang bertubuh besar atau sedikit gemuk, menentukan model rambut merupakan suatu hal yang krusial bagi penampilan diri mereka secara keseluruhan. Memerlukan trik khusus untuk memaksimalkan tatanan dan gaya gambut bagi mereka yang bertubuh besar agar tetap mampu tampil cantik dan mempesona. Perlu diperhatikan, seseorang yang memiliki tubuh gemuk dengan rambut…

Page 1 of 912345Last »