Search results for ''isteri nedim''




Bekas Isteri Restu Hubungan Nedim & Nora Danish | ROTIKAYA

Nnt bla nora diam dok ckp nora sombong da tag bt xtau.. bla die bls ckp mcm ni..sbnrnya pe je die bt org mst xske..die bekas istri nedim je kot dgn spe nedim nk bkwn ...

Bekas Isteri Restui Hubungan Nedim Nazri & Nora Danish |

Nah bekas isteri Nedim Nazri sendiri pun dah bagi 'green light' dan merestui hubungan bekas suaminya itu bersama Nora Danish. Jadi isu sebelum ini yang kononnya

Farid Kamil Tak Mahu Campur Urusan Isteri | ROTIKAYA

Berhubung dengan perkara yang terjadi terhadap isterinya baru-baru ini, Diana Danielle dikatakan lari daripada media untuk ditemuramah dalam sebuah majlis Farid Kamil ...

Gambar isteri terbaru Ketua Menteri Sarawak | Borneo Herald

Sarawak Deputy Chief Minister Dr George Chan is irked that people, particularly journalists, are probing into his private life and his relat...

Isteri Pemandu Lori Curang, Ada Jantan Lain

Pada pendapat saya, kisah isteri curang bukan cerita baru. Tetapi jika didapati sahih isteri berkenaan curang, maka ceraikanlah dia tanpa ragu.

myartis.com : GAMBAR - ISTERI KEDUA ARHRAF MUSLIM TUNJUK ...

Update - kemaskini: Gambar isteri kedua Ashraf Muslim, Wan Sakinah yang baru-baru ini bercuti romantik di Langkawi bersama suaminya. Paling menarik, Wan Sakinah yang ...

NEDIM NAZRI AZIZ PEGAWAI KHAS KEMENTERIAN PELANCONGAN

Terkini kontroversi sensasi kekasih artis seksi hot Nora Danish, Nedim Nazri Aziz dilantik menjadi pegawai khas di kementerian pelancongan kebudayaan

myartis.com : NOOR DAYANA, ISTERI PERTAMA ASHRAF MUSLIM ...

Walaupun foto keluarga Ashraf Muslim menyambut aidilfitri baru-baru ini dikritik oleh segelintir pihak kerana didakwa lebih condong arah isteri kedua, namun itu ...

Rumah Banglo Mewah Nedim Nazri Aziz RM7.242 Juta? Kerja ...

Rumah Banglo Mewah Nedim Nazri Aziz RM7.242 Juta? Kerja? Pegawai Khas Kementerian Pelancongan? Bisnes?

Nora Danish Tinggalkan Nedim Nazri - OHBULAN! - Portal ...

Nora Danish tinggalkan Nedim Nazri kerana leka membeli-belah. Inilah dia dikatakan bahayanya wanita.

Sorry, no posts matched your criteria.