Search results for ''kelas menjahit tudung dan telekung di pulau pinang 2013''

Home Style



Nash Fesyen

Sejak saya post entry berkaitan panduan menjahit tudung, ramai betul yang berminat untuk menyertai kelas menjahit tudung. Saya bercadang untuk membuka ...

Nash Fesyen

Tempahan menjahit pakaian wanita, tudung, langsir, kelas menjahit. Tempahan baju kurung, baju kurung pahang, kebaya, jubah, telekung, peplum, blouse, shawl ...

!**BILA RAJIN**!: Tips Untuk Menjahit Tudung

Salam all, rasa terpanggil untuk menulis selepas pelbagai kesukaran yang aku hadapi untuk jahit tudung ikut suka aku sendiri.. ditakdirkan atas beberapa ...

Cara Memakai Tudung Telekung Tasya | Diana Amir dan Butik ...

Tudung Telekung Tasya sesuai untuk wanita yang aktif di luar. Bila waktu solat, hanya perlu tanggalkan jarum pin dan boleh terus solat. Selepas solat, anda ...

Farhan Emily In The House : Telekung Siti Khadijah

Ok semasa aku buat persiapan nak mengerjakan umrah ni, aku ada la sepasang beli telekung baru., dan 2 helai tudung ihram . Bak kata ustaz yang bagi ceramah ...

Damia Aleesya & Damia Ayyunie: Ayyuni di Kelas Muzik ...

Perhatian: Sejak Jan 2011 aritu....gambar2 kemenangan contest dah tak publish kat bawah ni...sebab makin sibuk ler nak add on gambar2 kemenangan...lagipun ...

Tutorial: Menjahit Leher Baju Kurung Lis (...dan langkah ...

bungaEmas Collections Seberang Jaya, penang, Malaysia bungaEmas Collections (bEc) diwujudkan pada Oct 2010,menyediakan perkhidmatan tempahan pakaian wanita.

Fazemy: Tempat-tempat Menarik Di Penang 2

Memandangkan banyak keyword "tempat menarik di Penang" datang ke blog saya, maka saya cadangkan di sini beberapa tempat. Musim2 cuti sekolah ni ramaila ...

It's My LiFe: tips penjagaan luka episiotomi /jahitan ...

lepas deliver...biasalah.sesi berpantang. part yang paling tak best jika beranak normal adalah kena gunting dan jahit kat tutt. sakit dan perit jika mahu ...

Iklan di Mudah PERCUMA – Senang, Tak Perlu Daftar ...

iklan berkaitan : sabun penghilang bulu roma dan muka secara kekal menggunakan teknik buih no.1 malaysia!

Model Rambut Terbaru 2013

model rambut wanita korea 2013

Model Rambut Terbaru 2013 – Trend dunia fashion 2013 semakin lama semakin berkembang. Model baju terbaru 2013 juga menyita banyak perhatian bagi kaum wanita. Begitu juga dengan model rambut terbaru 2013. Hal ini bisa terlihat dari model atau gaya rambut sekarang yang beraneka ragam modelnya.  Gaya rambut yang khas dapat  mencerminkan karakter orang tersebut. Beberapa hari yang lalu, pakar kecantikan mengungkapkan bahwa model rambut terbaru…

Trend Rambut Wanita 2013

trend rambut wanita 2013

trend rambut wanita 2013 Trend Rambut Wanita 2013 – Mempunyai rambut yang indah adalah keinginan bagi setiap orang, khususnya bagi seorang wanita. Sehingga tidak sedikit pula wanita yang melakukan perawatan rambut di salon – salon kecantikan, dan mencari berbagai trend rambut. Mulai dari gaya rambut pendek hingga gaya rambut panjang. Hal tersebut dilakukan agar seorang wanita selalu terlihat cantik dan anggun dalam hal penampilan. Un…

Model Rambut Pria Terbaru 2013

model rambut pria 2013

Model Rambut Pria Terbaru 2013 – Tak hanya wanita saja yang mendominasi trend gaya rambut 2013 ini . Namun para pria juga tidak mau kalah dan berusaha selalu update mengikuti tren penataan rambut yang sedang bergulir. Beberapa model rambut yang disukai wanita adalah rambut dengan poni miring. Gaya rambut pria terbaru 2013 lebih berkonsentrasi pada pengembalian model poni miring panjang ke depan dengan potongan yang lebih rapi. Untuk gaya y…

Warna Rambut 2013

potongan warna rambut 2013

potongan warna rambut 2013 Tren Warna Rambut 2013 – Berikut ini beberapa Warna Rambut 2013. Penerapan Gaya Warna Rambut 2013 dengan Teknik interpretasikan karakter dan elemen yang ada di alam dan disesuaikam dengan personalisasi masing-masing individu yang berbeda, sehingga menginspirasi menjadi tren warna baru. Berikut trend Warna Rambut 2013 yang menjadi trend 1. Rock Mountain Terinspirasi dari warna bebatuan yang ada di gunun dan pahata…

Model Potongan Rambut Wanita 2013

pixie haircut

pixie haircut Model Potongan Rambut Wanita 2013 – Sejak dulu kala rambut adalah modal utama kaum hawa, tak heran jika para wanita berupaya dengan berbagai cara untuk menjaga keindahan rambut mereka. Berbagai model potongan rambut sangat beragam jenisnya di tahun 2013 ini. Model rambut pendek lebih memberikan banyak pilihan untuk perempuan tampil sesuai seleranya Model potongan rambut wanita retro Rambut pendek bukan jadi pilihan utama pada…

Gaya Rambut Wanita 2013

Gambar Gaya Model Rambut Terbaru 2013

Gambar Gaya Model Rambut Terbaru 2013 Trend Gaya Rambut Wanita 2013 – Keindahan dan kecantikan tidak hanya terlihat dari yang anda pakai, tetapi dapat terlihat dari yang sudah terpancar dan anda miliki. Tergantung kepada cara anda merawatnya. Mempunyai rambut yang indah adalah dambaan bagi setiap wanita karena bagaimanapun rambut adalah mahkota yang paling dibanggakan. Di tahun 2013 ini banyak sekali ragam gaya rambut yang sangat trendy. B…

Page 1 of 3812345Last »