Search results for ''lelaki malam diaries''

Home Tips



LELAKI MALAM DIARIES: Kontol bule

Selamat datang dan berjumpa kembali dengan blog orang Indonesia asli, semoga anda puas. Selamat menikmati

Beza Lelaki dan Perempuan Dalam "Internet Dating" | Namee

Beza lelaki dan perempuan bila berada dalam situasi "internet dating tanpa reveal wajah".. Perempuan Andai kata jatuh cinta secara "internet dating" dan ...

A L Y A S Y A Q I E R A: TANDA-TANDA LELAKI IKHLAS BERCINTA

All articles in this blog are original ideas from the author, Alya Syaqiera, unless the author states the article is from other writers. You're not allowed ...

Lelaki Mat Saleh | Namee Roslan

Aku tengok ramai juga gadis melayu yang date dengan lelaki warga asing. Warga Africa ada, mat saleh ada, Bangladesh ada, Vietnam ada tapi yang selalu ...

sesuka suki blog

assalammualikum wahhhhhhh lamanye tak update blog yg sememang yg paling sepi ni... kira ni entry pertama la untuk 2014 ni...so hari ni 14 feb kan...hihihihi upsss ...

♥ the purple diaries ♥ - Akmar Ramli

So, aku nak berkongsi petua. Bagi sesiapa yang tersangatlah terbeban dengan masalah lenguh-lenguh badan ni. Macam aku dan suami. Eloklah telan alfalfa 5 biji sehari ...

(Kisah Benar) Cerita romantik yang berkesudahan dengan ...

Sebuah cerita tentang seorang lelaki berbangsa Cina ingin berkenalan dengan seorang budak sekolah, berumur 16 tahun, so called, seorang Melayu.

LemonGrass Travel Story

: Please do not leave bad comments this blog in a rude way. You are not welcome : blog ni hanya untuk mereka2 yang sporting jer..kalau tak suke, boleh chow...jangan ...

Hanis Zalikha: Terbaru! Ciri lelaki idaman hati dan deria!

Lelaki yang kelakar adalah lelaki yang bagus sebab gelak boleh membakar kalori dan saya kuat makan. Kita juga haruslah ada sense of humour yang lebih ...

Hanis Zalikha: Tips Elak Botak Untuk Lelaki

Ini bukan entri untuk lelaki metrosexual yang lebih pakar dalam bidang ini berbandingku, tapi ini tips simple untuk lelaki-lelaki biasa/tak kisah/selebet ...

Cara Melembutkan Rambut

cara melembutkan rambut

…lain itu rambut keriting biasanya tebal dan sangat banyak. Untuk mengaturnya, anda bisa menggunakan sisir bergigi jarang. Hindari penggunaan sisir bergigi rapat, karena bisa membuat rambut anda rontok. Cara melembutkan rambut lelaki Anda dapat menggunakan buah nanas sebagai pelembut rambut. Caranya adalah kupas nenas, kemudian parut nenas sebanyak 300 gram. Cuci/karmas  rambut untuk menghilangkan kotoran yang ada pada rambut, tujuannya adalah unt…

Presenter Soccer Fever

Nama Pembawa Acara Soccer Fever Trans tv

…tis cantik dan seksi indonesia yang saat ini berprofesi sebagai seorang presenter acara bola Soccer Fever. Gaya bicara yang smart dan penampilan yang selalu seksi saat membawakan acara bola, menjadikkannya dituggu tunggu para lelaki. Setelah sebelumnya tengku dewi menjadi model majalah dewasa male. Artis Tengku Dewi artis seksi merupakan presenter bola cantik “Soccer Fever”. Pemilik wajah manis dan bibir nan seks1i ini kerap dinanti p…

Cara Menumbuhkan Rambut Dengan Cepat

cara memanjangkan rambut lelaki dengan cepat

cara memanjangkan rambut lelaki dengan cepat Cara Menumbukan rambut dengan cepat secara alami – Pada dasarnya rambut di kepala tumbuh sekitar 1-3 sentimeter setiap bulan. Untuk memaksimalkan pertumbuhannya, konsumsi secara teratur makanan yang mengandung vitamin A, vitamin B serta biotin yang terdapat pada pisang, kacang-kacangan, telur dan biji-bijian. di samping perawatan dari dalam dengan mengkonsumsi makanan kaya nutrisi, lakukan juga …

Gaya Rambut Emo

model rambut emo lelaki

…lukan dapat menggunakan ekstensi. Warna rambut gelap dibumbui dengan beberapa helai rambut yang berwarna. perawatan model ini memerlukan perawatan yang ekstra serta membutuhkan produk shair styling yang kuat. model rambut emo lelaki gaya rambut emo terbaru                         …

Salon Rambut

salon rambut

…tikan si salon menggambil cream u creambath/hair mask/atau cream pelurusan/pewarnaan/ pengeritingan dari produk yang sudah kamu pilih. Cerdas memilih treatment tambahan yang di tawarkan oleh salon rambut.Baik itu salon rambut lelaki atau salon perempuan.  misalkan pemberian vitamin jika dibutuhkan kenapa tidak. Cek kembali pembayaran yang telah kamu lakukan untuk memastikan treatment yang kamu bayar sudah sesuai. Jika sudah cocok dengan salah sat…

Rebonding Rambut

rebonding rambut pendek

rebonding rambut pendek Rebonding Rambut – Rebonding merupakan sebuah proses pelurusan rambut yang dilakukan secara profesional dengan menggunakan bantuan bahan kimia dan diaplikasikan dalam jangka waktu tertentu sehingga hasilnya dapat memuaskan. Umumnya, setelah 3-4 hari rambut yang direbonding baru boleh keramas agar obat pelurus yang digunakan meresap lebih dalam. Teknik merubah rambut dari bentuk rambut keriting menjadi lurus, merupak…

Page 1 of 3123