Search results for ''produk melebatkan bulu kening''

Home Tips



Demi Azi Nur: NAK CERITA PASAL TIPS MELEBATKAN BULU KENING.

hello~ aku nak cerita ni. mase aku kecik-kecik dulu, bulu kening aku ni memang kurang membiak. berbanding pulak dengan rambut. rambut aku lebat kemain mase ...

Cukur/cabut Bulu Kening Apa Hukumnya? - anizyn

Cukur/cabut Bulu Kening Apa Hukumnya? Ramai perempuan Islam sekarang suka mencukur, mencabut dan merapikan bulu kening agar kelihatan ke...

2 Cara Melebatkan dan Memanjangkan Bulu Mata? - Petua Sejagat

Namun, jika anda sukakan sesuatu yang asli, lebih baik kalau dapat memanjangkan atau melebatkan bulu mata secara semulajadi, kan?

Petua Kecantikan Memanjangkan Bulu Mata Dan Melebatkan ...

Siapa yang taknak bulu mata panjang melentik takyah susah-susah pakai maskara pastu kening tebal bak kamus dewan tak semena-mena baikan jer...

Syan punya Belog: Tips : Melebatkan dan memanjangkan bulu ...

wait a second, what? melebatkan dan memanjangkan bulu mata menggunakan Vaseline? hang biaq betul? bukan ka Vaseline tu hanya untuk penjagaan kulit dan bibir yang ...

Wak Doyok Lancar Produk Krim Jambang - OHBULAN! - Laman ...

Wak Doyok telah memperkenalkan krim untuk melebatkan bulu iaitu Krim Jambang.

Pusat Kecantikan Bodylicious Spa

Pusat Kecantikan Bodylicious SPA No. 33A-1, Jalan Pelabur 23B, Seksyen 23, Shah Alam, Selangor, Malaysia SPA & BUTIK PENGANTIN View my complete profile

Jajad Omaq: Masalah bulu ketiak & bulu kaki?

Di sini aku nak share tips menghilangkan bulu kaki dan bulu ketiak (maaf, demo tidak disertakan :P):

Demi Azi Nur: RUANG IDAMAN KELBU.

hello, harini kita sambung ya part ruang tamu, ruang santai/istirehat dan pilihan meja makan. happy-nye nak share ruang idaman kelbu pilihan hati kononye. :p

Pelbagai Petua Dari Daun Sirih | Petua Nenek .:: Panduan ...

Memberi pelbagai petua kepada pelbagai masalah. Petua-petua ini diambil berdasarkan kepada petua nenek moyang, pengalaman sendiri, pengalaman pembaca dan pengguna ...

Cara Melebatkan Rambut

cara melebatkan rambut

cara melebatkan rambut Cara Melebatkan Rambut Secara Alami – Memiliki rambut yang lebat, sehat dan indah merupakan daya tarik tersendiri bagi orang yang melihatnya. Rambut yang hitam alami, lebat dan lembut tentu akan menambah pesona diri anda dan meningkatkan kepercayaan diri. Untuk mendapatkan rambut yang tebal dan indah perlu adanya perawatan yang rutin di tiap harinya. Berikut beberapa cara melebatkan rambut secara alami Cara Melebatka…

Salon Rambut

salon rambut

…han kecil, Anda bisa mengikuti tips berikut Pastikan kita sudah memilih perawatan/service (pelurusan, pewarnaan atau pengeritingan) di salon agar kita tidak bingung ketika di salon. Jika kamu sudah terbiasa dengan salah satu produk dan cocok dengan kamu, sebaiknya konsisten menggunakannya. Cerdas memilih produk perawatan untuk kamu dan jangan terlalu mudah tergiur dengan promo atau diskon, pastikan bahwa produk tersebut bermutu Jangan tergiur de…

Rambut Gimbal

rambut gimbal tony q

…ah proses penggimbalan. Dalam kurun waktu tersebut, bisa dipastikan kulit kepala akan terasa gatal dan sangat kotor karena debu dan minyak yang berasal dari kulit kepala. Nah, untuk membersihkan kulit kepala yang gatal, pilih produk perawatan kulit yang tidak menyumbat pori atau menyebabkan penumpukan seperti anti-itch scalp oil dan organic root stimulator herbal cleanser. Tuangkan kedua produk tersebut masing-masing sebanyak satu tetes pada sehe…

Sanggul Rambut

model sanggul rambut 2013

…berbentuk segitiga adalah dengan memberi volume pada bagian atas kepala. Kalau mau nyasak sendiri kan susah, membuat volume bisa dengan memberi ganjelan. Ganjelan bisa menggunakan rambut sendiri atau tambahan. Sanggul rambut kening Lebar Menyiasati kening yang lebar cukup mudah. Bisa dengan menutupi kening dengan poni. Bisa poni depan atau samping. Sanggul rambut wajah kecil Jangan menggunakan sanggul yang terlalu besar jika wajah Anda kecil, k…

Model Rambut Panjang Berponi

Potongan Rambut Panjang Berponi Terbaru 2013

… jadi pilihan, sehingga wajah akan terkesan lebih panjang. 5. Wajah Panjang Pemilik wajah panjang justru harus menghindari model rambut yang tidak berponi, agar wajah bisa lebih pendek. Pilih gaya poni yang tebal dan menutupi kening. Gaya rambut juga diusahakan yang menambah volume wajah di samping wajah dekat telinga. Model poni samping yang menutupi kening juga pas untuk si wajah panjang. Kini anda bisa menentukan mana poni yang paling pas untu…

Cara Merawat Rambut

merawat rambut secara alami

…ra Merawat Rambut Ada beberapa faktor penyebab rambut kering, rambut rontok, rambut rusak, rambut gugur dan penuaan dini pada rambut yakni faktor internal (berkaitan dengan asupan gizi), dan faktor eksternal berkat penggunaan produk-produk perawatan, pewarnaan rambut yang mengandung bahan-bahan kimia, peralatan untuk penataan dan perawatan rambut yang makin canggih, hingga paparan matahari dan polusi yang berlebihan. Untuk mengatasi masalah , dan…

Page 1 of 612345Last »