Search results for ''rambut awal ashaari yang baru''

Home Tips



Awal Ashaari Gantikan Dira Sebagai Pengacara Tetap Melodi |

Memang rezeki orang baru berkahwin. Sebentar tadi portal GUA telah mengesahkan yang Awal Ashaari telah dipilih sebagai pengacara tetap Melodi mengantikan Dira

Awal Ashaari Cenderung Untuk Pengsan - OHBULAN! - Portal ...

Scha Alyahya bahawa Awal Ashaari itu cenderung untuk pengsan di labour room nanti! Penyakit nervous mungkin?

Bengang Dengan Komen Melampau Terhadap Scha, Awal Ashaari ...

mmg bagos Awal ko publish muka ppuan tu…cuma ko patut tunjuk trs jer xpyh blur kan… sesuka hati ckp ank yg keluar nanti sundal.. aku baca pon sentap walaupon Scha ...

MAMA KEMBAR 3: Kenangan setahun yang lalu

Pertama sekali Mama nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidiladha kepada korang semua, moga kita semua akan diberi keberkatan pada hari yang mulia ni.

Info-Me

Makan 5 kali sehari bisa meningkatkan asupan kalori. Makan 3 kali sehari serta sisanya makan cemilan yang sehat. Untuk yang menjalani aktivitas berat, akan lebih ...

MAMA KEMBAR 3: Safi Rania Gold Yang Best!

22 comments: GreenAppleKu.com said... Ngan saya tak sesuai ler Mama, pernah try..sekarang stay ngan BIO ESSENSEN jer. Alah yang produk dia boleh meng V ...

It's My Life: Gaya Rambut Lelaki Untuk Tampil Lebih Kacak

Gaya ini sememangnya membuatkan anda lebih bersahaja dan penuh daya tarikan kerana rambut yang dibiarkan panjang dan tidak terlalu mengerbang sememangnya amat popular.

FESYEN RAMBUT LELAKI TERKINI | ! Bukan Sekadar Rupa

Kalau kaum wanita suka menggayakan tudung dengan pelbagai fesyen, kaum lelaki pula suka menggayakan fesyen rambut supaya kelihatan smart kacak bergaya apabila keluar ...

10 Selebriti Wanita Terkenal Yang Sebenarnya Lelaki ...

Many people don't realize that transsexual models are popping up in magazines and on runways everywhere. These gorgeous models look and feel like women but ...

Cara Melebatkan Rambut Dalam 3 Hari | Tips | B.L.O.G. S.H ...

Adakah terdapat cara, tips, petua atau panduan untuk melebatkan rambut? Kalau ada, anda yang mempunyai rambut jarang atau masalah rambut gugur pasti ...

Cara Memotong Rambut

cara memotong rambut anak

rena bisa membuat postur tubuh kurang seimbang. Duduk tegak merupakan posisi yang baik agar proporsi kepala Anda berada dalam posisi yang tepat. Kenakan baju berwarna kontras dengan rambut agar segera bisa melihat efek rambut baru Anda. Baju berwarna gelap atau hitam bisa menyamarkan warna sehingga membuat potongan rambut baru Anda kurang jelas. Apalagi jika Anda akan pergi usai potong rambut, warna baju yang kontras akan semakin menunjukkan kein…

Rebonding Rambut

rebonding rambut pendek

rebonding rambut pendek Rebonding Rambut – Rebonding merupakan sebuah proses pelurusan rambut yang dilakukan secara profesional dengan menggunakan bantuan bahan kimia dan diaplikasikan dalam jangka waktu tertentu sehingga hasilnya dapat memuaskan. Umumnya, setelah 3-4 hari rambut yang direbonding baru boleh keramas agar obat pelurus yang digunakan meresap lebih dalam. Teknik merubah rambut dari bentuk rambut keriting menjadi lurus, merupak…

Potongan Rambut British

gaya rambut british style

gaya rambut british style Potongan Rambut British – Berikut ini adalah beberapa jenis Potongan Rambut British dan Gaya Rambut British yang terkenal sebagai trend Model Rambut British British hairstyle Bold beehive Potongan Rambut British ini adalah tren pada tahun 1960-an dan dipopulerkan oleh kelompok gadis Amerika, The Ronettes. Baru-baru ini Amy Winehouse terkenal karena Potongan Rambut British ini, yang merupakan bagian integral dari c…

Alasan Wanita Memotong Rambut Panjang Menjadi Pendek

alasan wanita memotong rambut pendek

tetap tampil cantik dan semakin percaya diri. Keputusan memangkas rambut bagi wanita memang sebuah hal yang sulit, apalagi jika Anda termasuk wanita yang sangat konvensional, dan terlalu takut mengambil resiko potongan rambut barunya nanti tak sesuai dengan apa yang diinginkannya. Dengan kata lain, berambut panjang bagi sebagian wanita masih dianggap sebagai pilihan aman, meski membosankan bagi sebagian lain yang menyukai hal-hal praktis. Miley C…

Potong Rambut

potong rambut di johnny andrean

potong rambut di johnny andrean Potong Rambut 2013 – Potong rambut merupakan salah satu cara paling efektif untuk menyegarkan penampilan. Tapi belum tentu hasil akhirnya selalu menyenangkan, tak sedikit yang malah bersedih usai pulang dari salon. Tak sedikit yang menggunakan potong rambut sebagai sarana untuk melampiaskan emosi. Ada yang niat buang sial, memulai hidup baru, dan berbagai macam alasan emosional lainnya. Potongan rambut yang

Rambut Bob

model rambut bob dian sastro

Coco Channel, seorang designer Perancis yang terkenal di awal abad 20. Gaya rambut ini juga menjadi lambang kebangkitan emansipasi wanita dan feminisme di era modern. Tahun 2013 ini Potong rambut model bob, tentu bukanlah hal baru. Model bob bisa dibilang sudah berkali-kali menjadi tren, bahkan sejak jaman ibu-ibu kita masih remaja. Beberapa artis seperti dian sastro pun menggunakan model rambut ini. Tahun 2006 lalu, model ini jadi tren di kalang…

Page 1 of 3812345Last »