Search results for ''rambut awal ashaari yang baru''

Home Tips



Awal Ashaari Cenderung Untuk Pengsan - OHBULAN! - Portal ...

Rasanya masih segar di ingatan tatkala Awal Ashaari melamar Scha Alyahya secara langsung di sebuah program hiburan kira-kira 2 tahun yang lalu kan?

Produksi The Band Selesaikan Masalah Dengan Awal Ashaari

Korang ingat lagi tak beberapa minggu lalu kecoh kejap industri hiburan mengenai pelakon dan pengacara popular yang baru bergelar bapa iaitu Awal Ashaari.

(5 GAMBAR)Pra Perkahwinan Awal Ashaari Dan Scha |

Sebelum ini ramai yang ternganga mulut mengkagumi kecantikan dan keunikan gambar pra perkahwinan Awal dah Scha yang telah Abang Nara kongsikan.

Bengang Dengan Komen Melampau Terhadap Scha, Awal Ashaari ...

Baca Yang Ini Pulak:-(TAHNIAH)Scha Al Yahya & Awal Ashaari Bakal Timang ‘Baby Girl’ (31) (5 GAMBAR)Belakang Tabir: Scha Dan Awal Sebagai Rakan Selebriti Watsons ...

Gambar Romantis Awal Ashaari dengan Scha Al-yahya bercuti ...

Wah wah...romantisnya pasangan bercinta dua nie...Mereka telah bercuti ke Bali Indonesia baru-baru nie..biasalah,untuk org berdating pasti nak pegi Bali ...

GAMBAR MAJLIS PERSANDINGAN AWAL ASHAARI DAN SCHA AL-YAHYA ...

KUALA LUMPUR, 5 MEI 2012: Sebagaimana semua sedia maklum, pasangan pengantin baru Scha Al Yahya dan Awal Ashaari atau SchAwal merupakan selebriti yang sering tampil ...

MAMA KEMBAR 3: Safi Rania Gold Yang Best!

Kali ni nak crita skit tentang produk penjagaan kulit Safi Rania Gold. Mama start guna produk ni in November 2010 setelah baca kat blog Elly & Emmy.

Bukan Blog Kamu: 8 Petua Melebatkan Rambut Bayi Yang Mudah

Hermiza Mohamad said... Thanks for sharing.. Skrg mmg ambik supplement untuk rambut & now sy pun nak try jugak cara tradisional luran mcm nie.. :) October ...

MAMA KEMBAR 3: Cloth vs Disposable - Yang Mana Satu?

1) Untuk kitorang yang ada anak kembar tiga ni, rasanya penggunaan CD ni tak lah jimat sangat. Memula nak beli CD kena kluarkan belanja yang banyak.

Umi Mia&Myra: Tips penjagaan rambut : Antara Elseve dan BaWang

Oh, lagi satu...aku pakaikan dia hair treatment. Sebenarnya lepas ni memang Mia kena pakai yang kaler pink ni, baru sesuai untuk rambut dia. Kaler pink tu ...

Cara Memotong Rambut

cara memotong rambut anak

rena bisa membuat postur tubuh kurang seimbang. Duduk tegak merupakan posisi yang baik agar proporsi kepala Anda berada dalam posisi yang tepat. Kenakan baju berwarna kontras dengan rambut agar segera bisa melihat efek rambut baru Anda. Baju berwarna gelap atau hitam bisa menyamarkan warna sehingga membuat potongan rambut baru Anda kurang jelas. Apalagi jika Anda akan pergi usai potong rambut, warna baju yang kontras akan semakin menunjukkan kein…

Rebonding Rambut

rebonding rambut pendek

rebonding rambut pendek Rebonding Rambut – Rebonding merupakan sebuah proses pelurusan rambut yang dilakukan secara profesional dengan menggunakan bantuan bahan kimia dan diaplikasikan dalam jangka waktu tertentu sehingga hasilnya dapat memuaskan. Umumnya, setelah 3-4 hari rambut yang direbonding baru boleh keramas agar obat pelurus yang digunakan meresap lebih dalam. Teknik merubah rambut dari bentuk rambut keriting menjadi lurus, merupak…

Potongan Rambut British

gaya rambut british style

gaya rambut british style Potongan Rambut British – Berikut ini adalah beberapa jenis Potongan Rambut British dan Gaya Rambut British yang terkenal sebagai trend Model Rambut British British hairstyle Bold beehive Potongan Rambut British ini adalah tren pada tahun 1960-an dan dipopulerkan oleh kelompok gadis Amerika, The Ronettes. Baru-baru ini Amy Winehouse terkenal karena Potongan Rambut British ini, yang merupakan bagian integral dari c…

Alasan Wanita Memotong Rambut Panjang Menjadi Pendek

alasan wanita memotong rambut pendek

tetap tampil cantik dan semakin percaya diri. Keputusan memangkas rambut bagi wanita memang sebuah hal yang sulit, apalagi jika Anda termasuk wanita yang sangat konvensional, dan terlalu takut mengambil resiko potongan rambut barunya nanti tak sesuai dengan apa yang diinginkannya. Dengan kata lain, berambut panjang bagi sebagian wanita masih dianggap sebagai pilihan aman, meski membosankan bagi sebagian lain yang menyukai hal-hal praktis. Miley C…

Potong Rambut

potong rambut di johnny andrean

potong rambut di johnny andrean Potong Rambut 2013 – Potong rambut merupakan salah satu cara paling efektif untuk menyegarkan penampilan. Tapi belum tentu hasil akhirnya selalu menyenangkan, tak sedikit yang malah bersedih usai pulang dari salon. Tak sedikit yang menggunakan potong rambut sebagai sarana untuk melampiaskan emosi. Ada yang niat buang sial, memulai hidup baru, dan berbagai macam alasan emosional lainnya. Potongan rambut yang

Rambut Bob

model rambut bob dian sastro

Coco Channel, seorang designer Perancis yang terkenal di awal abad 20. Gaya rambut ini juga menjadi lambang kebangkitan emansipasi wanita dan feminisme di era modern. Tahun 2013 ini Potong rambut model bob, tentu bukanlah hal baru. Model bob bisa dibilang sudah berkali-kali menjadi tren, bahkan sejak jaman ibu-ibu kita masih remaja. Beberapa artis seperti dian sastro pun menggunakan model rambut ini. Tahun 2006 lalu, model ini jadi tren di kalang…

Page 1 of 3812345Last »