Search results for ''rambut fesyen baru 2013''




Infojelita: Fesyen Rambut Pendek 2013

Musim ini, memotong rambut pendek mungkin menjadi pilihan ramai wanita di luar sana. Dari pentas peragaan terus ke acara permaidani merah, dua nama besar ...

Model Rambut Terbaru

Trend Rambut 2013 – Trend Rambut 2013 model spikes merupakan sebuah gaya rambut pendek yang sangat modern. Model rambut spiky wanita telah hadir pada era ini.

Infojelita: Fesyen Blouse dan Jubah Terkini

RM65 Measurement: Size M: Length: 140cm Bust: 92cm Waist: 60-90cm Shoulder: 36cm Sleeve: 58cm Size L: Length: 142cm Bust: 96cm Waist: 62-92cm Shoulder ...

FESYEN RAMBUT LELAKI TERKINI | ! Bukan Sekadar Rupa

Kalau kaum wanita suka menggayakan tudung dengan pelbagai fesyen, kaum lelaki pula suka menggayakan fesyen rambut supaya kelihatan smart kacak bergaya apabila keluar ...

Buat Blog Baru

Ini adalah blog saya.... masih baru belajar tp ok la..... berjaya juga siapkan dengan cara tersendiri dan mudah. moga apa yang saya pelajari dapat digunakan untuk ...

Fesyen Muslimah Terkini Rekaan Nik Erwan Roseli - Sensasi ...

Tahniah kepada pereka fesyen berbakat besar, Nik Erwan Roseli yang telah memenangi tempat ke-2 di Pertandingan Batik Muslimah Piala Seri Iman di Terengganu yang ...

Mencukur rambut bayi baru lahir hukumnya sunat.

Faiqa di lahirkan dengan rambut yang sangat lebat. So, sejak Faiqa di lahirkan, Faiqa dah jadi cam babydoll aku. hihi. Aku suka pakaikan Faiqa baju baru ...

Luahan Hati Seorang Muslimah Buat Majalah Hijabista |

Majalah ni tak pernah beli. tak minat bukan sebab majalah muslimah. sebab isi dia berulang2. same la kes dgn majalah cosmo ke, hi ke ape ke majalah pelik2 tu semua ...

Petua penjagaan rambut ~ seribupilihan

Santan luruskan rambut Rambut kerinting mudah kusut dan kurang menarik. Untuk cuba meluruskan rambut, amalkan petua ini. Parut sebiji kelapa tua, ambil ...

Fesyen - Remaja

Bertudung bukanlah alasan untuk kamu tidak menitik berat tentang penjagaan rambut. Malah, bertudung juga bukanlah punca utama mengapa rambut kamu tidak sihat.

Fesyen Rambut 2013

Tren Gaya Rambut Terbaru 2013

Tren Gaya Rambut Terbaru 2013 Fesyen Rambut 2013 – Tren Gaya Rambut Terbaru 2013 – Tren Gaya Potongan Rambut Masa Kini – Fesyen Rambut 2013 Sejumlah model memperlihatkan rambut hasil demo tata rias tim artistik Rudy Hadisuwarno kepada peserta seminar dalam acara Seminar Trend Tata Rambut & Make Up Gorgeous Fesyen Rambut 2013 di Grand Royal Panghegar, Jalan Merdeka Bandung, Jawa Barat, Kamis (14/3). Seminar trend rambut yang…

Model Rambut Terbaru 2013

model rambut wanita korea 2013

Model Rambut Terbaru 2013 – Trend dunia fashion 2013 semakin lama semakin berkembang. Model baju terbaru 2013 juga menyita banyak perhatian bagi kaum wanita. Begitu juga dengan model rambut terbaru 2013. Hal ini bisa terlihat dari model atau gaya rambut sekarang yang beraneka ragam modelnya.  Gaya rambut yang khas dapat  mencerminkan karakter orang tersebut. Beberapa hari yang lalu, pakar kecantikan mengungkapkan bahwa model rambut terbaru

Model Rambut Bunga Citra Lestari 2013

Potongan Rambut Bunga Citra Lestari BCL 2013

Potongan Rambut Bunga Citra Lestari BCL 2013 Model Rambut Bunga Citra Lestari 2013 – Model Rambut BCL 2013 berubah, hal ini karena Model Rambut Bunga Citra Lestari 2013 sebahu yang dipertahankannya karena memerankan tokoh Ainun Habibie pun dipangkasnya jadi super pendek. Katanya pun merasa nyaman dengan penampilan barunya ini. Padahal, ia mengaku membutuhkan tekad yang kuat untuk memotong rambutnya hingga sependek itu. “Nyaman sih, b…

Trend Rambut Wanita 2013

trend rambut wanita 2013

trend rambut wanita 2013 Trend Rambut Wanita 2013 – Mempunyai rambut yang indah adalah keinginan bagi setiap orang, khususnya bagi seorang wanita. Sehingga tidak sedikit pula wanita yang melakukan perawatan rambut di salon – salon kecantikan, dan mencari berbagai trend rambut. Mulai dari gaya rambut pendek hingga gaya rambut panjang. Hal tersebut dilakukan agar seorang wanita selalu terlihat cantik dan anggun dalam hal penampilan. Un…

Warna Rambut 2013

potongan warna rambut 2013

potongan warna rambut 2013 Tren Warna Rambut 2013 – Berikut ini beberapa Warna Rambut 2013. Penerapan Gaya Warna Rambut 2013 dengan Teknik interpretasikan karakter dan elemen yang ada di alam dan disesuaikam dengan personalisasi masing-masing individu yang berbeda, sehingga menginspirasi menjadi tren warna baru. Berikut trend Warna Rambut 2013 yang menjadi trend 1. Rock Mountain Terinspirasi dari warna bebatuan yang ada di gunun dan pahata…

Model Potongan Rambut Wanita 2013

pixie haircut

pixie haircut Model Potongan Rambut Wanita 2013 – Sejak dulu kala rambut adalah modal utama kaum hawa, tak heran jika para wanita berupaya dengan berbagai cara untuk menjaga keindahan rambut mereka. Berbagai model potongan rambut sangat beragam jenisnya di tahun 2013 ini. Model rambut pendek lebih memberikan banyak pilihan untuk perempuan tampil sesuai seleranya Model potongan rambut wanita retro Rambut pendek bukan jadi pilihan utama pada…

Page 1 of 3612345Last »