Search results for ''rambut fesyen baru 2013''




(7 GAMBAR)Gaya Baru Rambut Nora Danish Jadi Perbualan Ramai

Orang kalau dah comel, buat apa pun tetap comel juga kan? Baru-baru ini, Nora Danish menerusi Instagramnya telah berkongsi gambar dirinya memotong rambut di

FESYEN RAMBUT LELAKI TERKINI | ! Bukan Sekadar Rupa

Kalau kaum wanita suka menggayakan tudung dengan pelbagai fesyen, kaum lelaki pula suka menggayakan fesyen rambut supaya kelihatan smart kacak bergaya apabila keluar ...

Mencukur rambut bayi baru lahir hukumnya sunat.

Faiqa di lahirkan dengan rambut yang sangat lebat. So, sejak Faiqa di lahirkan, Faiqa dah jadi cam babydoll aku. hihi. Aku suka pakaikan Faiqa baju baru ...

Revolusi Petua & Teknik Sunsilk Bersama Pakar Rambut Dunia ...

Sunsilk Bersama Pakar Rambut Revolusikan Penjagaan Rambut untuk Wanita Malaysia Tujuh pakar rambut dunia bergabung tenaga untuk membawa penjagaan pakar, kualiti salon ...

Petua penjagaan rambut ~ seribupilihan

Santan luruskan rambut Rambut kerinting mudah kusut dan kurang menarik. Untuk cuba meluruskan rambut, amalkan petua ini. Parut sebiji kelapa tua, ambil ...

Rahsia penjagaan rambut - anizyn

Berapa ramai yang tahu jenis sikat dan cara menyikat rambut sebenarnya mempengaruhi kesihatan rambut? Rambut juga memerlukan perhatian dan penjagaan yang betul.

Baju Raya dan Fesyen Muslimah terkini 2013 | ! Love Is Cinta

Perhatian sekali lagi untuk raya boleh la usha entri kat sini tau "Baju Raya 2013". Alah usha je bukan paksa beli. Dan lagi satu entri ini "Fesyen jubah terkini hanya ...

Luahan Hati Seorang Muslimah Buat Majalah Hijabista

Majalah ni tak pernah beli. tak minat bukan sebab majalah muslimah. sebab isi dia berulang2. same la kes dgn majalah cosmo ke, hi ke ape ke majalah pelik2 tu semua ...

Fesyen - Remaja

Bertudung bukanlah alasan untuk kamu tidak menitik berat tentang penjagaan rambut. Malah, bertudung juga bukanlah punca utama mengapa rambut kamu tidak sihat.

5 Gaya Rambut Wanita Yang Paling Memikat Lelaki ...

Gaya rambut ketika ini sudah menjadi sebahagian daripada kecantikan wanita yang amat mempengaruhi penampilannya. Bahkan saat ini diyakini ada lima gaya rambut yang ...

Fesyen Rambut 2013

Tren Gaya Rambut Terbaru 2013

Tren Gaya Rambut Terbaru 2013 Fesyen Rambut 2013 – Tren Gaya Rambut Terbaru 2013 – Tren Gaya Potongan Rambut Masa Kini – Fesyen Rambut 2013 Sejumlah model memperlihatkan rambut hasil demo tata rias tim artistik Rudy Hadisuwarno kepada peserta seminar dalam acara Seminar Trend Tata Rambut & Make Up Gorgeous Fesyen Rambut 2013 di Grand Royal Panghegar, Jalan Merdeka Bandung, Jawa Barat, Kamis (14/3). Seminar trend rambut yang…

Model Rambut Terbaru 2013

model rambut wanita korea 2013

Model Rambut Terbaru 2013 – Trend dunia fashion 2013 semakin lama semakin berkembang. Model baju terbaru 2013 juga menyita banyak perhatian bagi kaum wanita. Begitu juga dengan model rambut terbaru 2013. Hal ini bisa terlihat dari model atau gaya rambut sekarang yang beraneka ragam modelnya.  Gaya rambut yang khas dapat  mencerminkan karakter orang tersebut. Beberapa hari yang lalu, pakar kecantikan mengungkapkan bahwa model rambut terbaru

Model Rambut Bunga Citra Lestari 2013

Potongan Rambut Bunga Citra Lestari BCL 2013

Potongan Rambut Bunga Citra Lestari BCL 2013 Model Rambut Bunga Citra Lestari 2013 – Model Rambut BCL 2013 berubah, hal ini karena Model Rambut Bunga Citra Lestari 2013 sebahu yang dipertahankannya karena memerankan tokoh Ainun Habibie pun dipangkasnya jadi super pendek. Katanya pun merasa nyaman dengan penampilan barunya ini. Padahal, ia mengaku membutuhkan tekad yang kuat untuk memotong rambutnya hingga sependek itu. “Nyaman sih, b…

Trend Rambut Wanita 2013

trend rambut wanita 2013

trend rambut wanita 2013 Trend Rambut Wanita 2013 – Mempunyai rambut yang indah adalah keinginan bagi setiap orang, khususnya bagi seorang wanita. Sehingga tidak sedikit pula wanita yang melakukan perawatan rambut di salon – salon kecantikan, dan mencari berbagai trend rambut. Mulai dari gaya rambut pendek hingga gaya rambut panjang. Hal tersebut dilakukan agar seorang wanita selalu terlihat cantik dan anggun dalam hal penampilan. Un…

Warna Rambut 2013

potongan warna rambut 2013

potongan warna rambut 2013 Tren Warna Rambut 2013 – Berikut ini beberapa Warna Rambut 2013. Penerapan Gaya Warna Rambut 2013 dengan Teknik interpretasikan karakter dan elemen yang ada di alam dan disesuaikam dengan personalisasi masing-masing individu yang berbeda, sehingga menginspirasi menjadi tren warna baru. Berikut trend Warna Rambut 2013 yang menjadi trend 1. Rock Mountain Terinspirasi dari warna bebatuan yang ada di gunun dan pahata…

Model Potongan Rambut Wanita 2013

pixie haircut

pixie haircut Model Potongan Rambut Wanita 2013 – Sejak dulu kala rambut adalah modal utama kaum hawa, tak heran jika para wanita berupaya dengan berbagai cara untuk menjaga keindahan rambut mereka. Berbagai model potongan rambut sangat beragam jenisnya di tahun 2013 ini. Model rambut pendek lebih memberikan banyak pilihan untuk perempuan tampil sesuai seleranya Model potongan rambut wanita retro Rambut pendek bukan jadi pilihan utama pada…

Page 1 of 3612345Last »