Search results for ''rambut yg kemas''

Home Style



DE' AYU BEAUTY SHOP [ SSM : 0186721-T ]

Serbuk Mutiara asli telah lama digunakan didalam perubatan tradisi Cina untuk mengatasi dan merawat masalah radang kulit dan membuang toxin dalam badan.

Hanis Zalikha: Tips rambut ikal mayang

Baiklah, tips yang I boleh bagi tak banyak. Sebab its in the gene I rasa. You see, my mom rambut ikal, my dad pun kalau panjang, I bayangkan ikal juga.

EDAOLALA: Perbezaan antara Relaxing dan Rebonding rambut ?

Baru-baru ni, aku sibuk google search pasal perbezaan antara rebonding dan relaxing hair. Aku rasa macam rambut aku ni dah serabai sangat dan panjang.

Mencari Pembantu Rumah Part Time Setiap Sabtu Sahaja untuk ...

salam warga majalah.saya mencari kalau ad akak2 yg boleh membantu kemas rumah untuk hari sabtu setiap minggu. rumah flat 2 bilik. saya bekerja awal pg dan balik malam ...

Hanis Zalikha: Kenapa rambut rosak?

Rambut yang konon cantik konon sihat yang konon diminati ramai telah tiada lagi. Sekarang kering macam penyapu, warna pun tak ubah macam penyapu yang ...

Luahan Hati Seorang Muslimah Buat Majalah Hijabista |

Majalah ni tak pernah beli. tak minat bukan sebab majalah muslimah. sebab isi dia berulang2. same la kes dgn majalah cosmo ke, hi ke ape ke majalah pelik2 tu semua ...

Jawatan Kosong (Pembantu Tabika Kemas & Konsultan Kesihatan)

Jawatan kosong untuk di isi segera 1) Pembantu Tabika KEMAS.-Lokasi Tabika Nursuria 102 Taman Medan PJ. - Wanita berumur 35 ke bawah - Ada sijil sekurang-kurangnya SRP

Imam Mahdi Dari Malaysia | Kajian Ilmu Ghaib

Info Agama Kali ini akan membincangkan mengenai info Imam Mahdi yang khabarnya datang dari Malaysia.

Kak Edrina - ~My beautiful life~

Untuk panduan korang yg akan melalui pengalaman seperti saya di masa depan andai anak2 masuk asrama.. sediakan duit dlm RM1500 sewaktu hari pendaftaran.

Lubuk Petua Warisan » Menghilangkan Jerawat | Petua.org ...

Poorly-rated. Like or Dislike: 0 4. ana said, March 4th, 2009 at 10:24 pm. baguslh byk petua cm ni, bole jugak d try2…mne tau slh satunya ade yg mengena….

Model Rambut Pria

model rambut spike

Model Rambut Pria – Berikut beberapa model rambut pria yang mungkin akan menjadi referensi buat anda untuk tatanan rambut yang tepat Model Rambut Pria Taylor Lautner Style Model Rambut Taylor Lautner Style Artis hollywood terkenal sebagai trend setter model gaya rambut modern, diantaranya yang cukup dikenal adalah model rambut pendek & tipis yang biasa digunakan oleh Taylor Lautner sang actor film seri box office hollywood Twilight. Mo…

Rebonding Rambut

rebonding rambut pendek

rebonding rambut pendek Rebonding Rambut – Rebonding merupakan sebuah proses pelurusan rambut yang dilakukan secara profesional dengan menggunakan bantuan bahan kimia dan diaplikasikan dalam jangka waktu tertentu sehingga hasilnya dapat memuaskan. Umumnya, setelah 3-4 hari rambut yang direbonding baru boleh keramas agar obat pelurus yang digunakan meresap lebih dalam. Teknik merubah rambut dari bentuk rambut keriting menjadi lurus, merupak…

Gambar Model Rambut 2013

model rambut untuk pesta

Gambar Model Rambut Wanita Terbaru 2013 – Rambut adalah mahkota seseorang. Setiap orang tentu saja mendambakan rambut yang indah serta sehat. Mereka akan berusaha dengan baik untuk mewujudkan mereka memiliki rambut yang indah dan juga sehat. Di tahun 2013 ini banyak sekali ragam model rambut yang sedang trend . Diantaranya adalah model rambut bob,model rambut segi panjang, model rambut segi pendek, model rambut ikal, model rambut layer, mo…

Cara Merawat Rambut Rusak

cara merawat rambut rusak

cara merawat rambut rusak Cara Merawat Rambut Rusak Akibat Rebonding dan Smoothing -  Melakukan perawatan rambut merupakan kewajiban seorang perempuan untuk tampil lebih cantik. Namun apa jadinya jika perawatan tersebut tidak tepat, tentunya rambut indah Anda akan menjadi rusak sekaligus rambut akan terlihat kaku, kusam, bercabang dan rapuh. Untuk mencegah terjadinya kerusakan pada rambut , simak tips berikut mengenai cara merawat rambut rusak C…

Model Rambut Wanita

model rambut wanita jepang 2013

model rambut wanita jepang 2013 Model Rambut Wanita 2013 – Sejak dulu kala kecantikan rambut adalah modal utama kaum hawa, tak heran jika para wanita berupaya dengan berbagai cara untuk menjaga keindahan rambut mereka. Berikut ini adalah nama model rambut wanita dan penataannya Model rambut pendek wanita Rambut dengan potongan pendek sangat cocok untuk semua bentuk wajah kecuali yang berbentuk kotak. Secara umum potongan ini akan bagus bil…

Cara Melembutkan Rambut

cara melembutkan rambut

cara melembutkan rambut Cara Melembutkan Rambut Yang Kering – Saat kehilangan kelembaban, rambut menjadi rapuh dan kusam. Berbagai masalah rambut pun mulai bermunculan. Salah satunya adalah rambut kasar dan kusam. Jika rambut sangat kering, lembabkan dengan perawatan alami sebagai masker dengan tekstur selembut sutra ini mampu dengan mudah meresap ke dalam batang rambut. Berikut beberapa cara melembutkan rambut kaku Cara melembutkan rambut

Page 1 of 3412345Last »