Search results for ''siapa pelakon kena tangkap''

Home Tips



Pelakon Lelaki Terkenal Kena Tangkap Khalwat | ROTIKAYA

SHAH ALAM - Seorang pelakon lelaki terkenal tempatan ditangkap khalwat oleh sepasukan pegawai Bahagian Penguatkuasa Jabatan Agama Islam Selangor (Jais) di sebuah unit ...

Kena Tangkap Kat Luar Kedai Nombor Ekor ?

"Ustaz, nak tanya sikit. Pakcik saya kena tangkap depan kedai nombor ekor. Kenapa kena tangkap, dia bukan beli dan bukan masuk kedai nombor pun ?".

Kena Tangkap di Kluang, Kes Maksiat Lama Dulu di Wilayah ...

Seorang wanita ditangkap di Kluang berdasarkan satu 'Waran Tangkap' dari Wilayah Persekutuan. Bila disoal, ini kes maksiat yang dah 4-5 tahun dulu waktu ...

Omak Kau!!!!: PENGARAH TABUNG HAJI KENA TANGKAP KHALWAT ...

pengarah tabung haji kena tangkap khalwat dengan isteri orang staf tabung haji, di sebuah hotel di kompleks tabung haji!!!!

Drama Love You Mr. Arrogant dan Barisan Pelakon!

Ya jangan tercengang. AK pun sama macam kalian, serius tak kenal siapa Zara Zya sebelum ni tapi bila google2 rupanya Zara dah 10 tahun dalam industri cuma ...

Anak Sungai Derhaka: Pelakon Terkenal Tanahair muncul ...

Seorang pelakon terkenal tanah air dilaporkan telah muncul dalam Program Anak-anak Kelantan di Taman Dagang (Pandan) Santai bersama Rafizi. Program yang ...

Terkini Bersama: 15 pelakon wanita terima bayaran terbanyak

Jika anda tiada anak kecil pun, tolong sebarkan maklumat ini kepada sesiapa sahaja... Kita tidak tahu entah siapa yang dapat diselamatkan dengan menghantar ...

Pelakon Fast And Furious 6 Terkejut Harga Kereta Mahal DI ...

Wartawan yang menemuramah mereka meminta keempat-empat pelakon terkenal Hollywood itu untuk meneka harga kereta yang dinyatakan dan ternyata semua tekaan mereka itu ...

Siapa Kenal Wak Doyok Pereka Fesyen? - DoubleSixZer0Se7en

Model lelaki berjambang “Permohonan kali pertama saya tidak diterima, mungkin disebabkan imej yang dibawa ketika itu tidak menepati gaya jenama tersebut.

Gambar Seksi Dan Terlampau Artis Malaysia Pelakon Drama Kami |

koleksi gambar seksi, daring, dan stunning artis melayu malaysia. katanya pelakon drama kami tapi tak tahulah sama ada betul ataupun tidak.

Smoothing Rambut

smoothing rambut sendiri dan murah

… memang harus dilakukan ion/hair straightening Penggunaan smoothing rambut yang terlalu sering akan menimbulkan masalah pada rambut anda. Bahan kimia yang terkandung dalam smoothing dapat  menimbulkan iritasi atau alergi bila kena kulit kepala pada orang yang berkulit sensitif . Smoothing juga dapat menyebabkan keruusakan pada rambut. Panasnya suhu alat catok rambut ini yang bisa membuat batang rambut rusak. Untuk menghindari hal hal diatas lakuk…

Gaya Rambut Korea

gaya rambut korea

…untuk Anda yang tinggal di negara tropis seperti Indonesia agar tidak repot dan panas pada saat keluar rumah. Gaya rambut korea high bun Model rambut high bun akan menampilkan kesan cute dan casual bagi Anda yang memilikinya. Siapa yang tidak ingin disebut sebagai wanita cute dan casual. Tentunya hampir semua wanita suka disebut wanita yang kasual dan cute. Anda bisa memilih beberapa jenis tatanan rambut high bun karena model rambut high bun ini …

Model Rambut Taylor Lautner

Gaya Rambut Taylor Lautner

Gaya Rambut Taylor Lautner Model Rambut Taylor Lautner – Berikut ini adalah Model Rambut Taylor Lautner, siapa yang tidak tahu Potongan Rambut Taylor Lautner, Cinta segitiga yang terjadi dalam film Twilight sepertinya terjadi akan di kehidupan nyata. Dalam cerita Twilight, Bella (Kristen Steward) di perebutkan oleh dua orang cowok keren yaitu Edward (Robbert Pattinson) dan Jacob (Taylor Lautner). Ini adalah Gaya Rambut Taylor Lautner denga…

Model Rambut Robert Pattinson

Gaya rambut Robert Pattinson

Gaya rambut Robert Pattinson Model Rambut Robert Pattinson – Berikut ini adalah Model Rambut Robert Pattinson, siapa yang tidak tahu Potongan Rambut Robert Pattinson, Sejak skandal perselingkuhan Kristen Stewart dengan Rupert Sanders terkuak, hubungannya dengan Robert Pattinson (Rob) dikabarkan telah berakhir. Rob yang kini tengah syuting film The Rover di Australia itu bahkan tidak pernah menghubungi Kristen. Namun, aktris 22 tahun itu te…

Gaya Rambut

gaya rambut kepang

gaya rambut kepang Gaya Rambut – Siapa sih yang tidak ingin memiliki rambut yang stylish? Style rambut yang tepat akan memberikan kesan seksi dan bisa menonjolkan kepribadian seorang wanita untuk tampil lebih cantik. Berikut beberapa gaya rambut wanita 2013 Gaya Rambut Bergelombang Mayoritas pria menyukai wanita dengan rambut terurai panjang dan bergelombang. Tak perlu terlalu rapi, pria menyukai wanita dengan tatanan rambut yang terurai a…

Model Rambut Sebahu

model rambut sebahu 2013

model rambut sebahu 2013 Model Potongan Rambut Sebahu Wanita – Siapa bilang model rambut sebahutidak lagi menjadi trend? Ternyata, model rambut sebahu ini akan kembali berjaya. Hal ini mungkin disebabkan oleh style rambut sebahu yang memberikan kesan seksi dan bisa menonjolkan kepribadian seorang wanita untuk tampil cantik. Diaplikasikan untuk acara siang hari ataupun malam tidak menjadi masalah penting, semua tergantung pada selera dan ke…

Page 1 of 212