Search results for ''stail rambut cr''

Home Style



Luahan Hati Seorang Muslimah Buat Majalah Hijabista

Majalah ni tak pernah beli. tak minat bukan sebab majalah muslimah. sebab isi dia berulang2. same la kes dgn majalah cosmo ke, hi ke ape ke majalah pelik2 tu semua ...

(15 GAMBAR)Neelofa Bercuti Di Maldives

Korang nie brcakap mcm xde di antara family or adek bradik or sanak saudara or keturunan korang yang berpakaian mcm Neelofa nie. Bijak xsemestinya menutup aurat.

Berpakaian Ketat, Fida Ibrahim Dimaki Hamun Peminat ...

Jika dua hari lepas Shila Amzah dikritik peminat gara-gara berkongsi sebuah foto yang menunjukkan dia sedang berpakaian ketat sehingga menampakkan susuk tubuh.

WOW! Eksklusif Kisah Isteri Dan Bekas Isteri-Isteri Datuk K

Ini bekas isteri Datuk K Sebelum Kahwin Dengan Siti, Tengku Zawyah Anak-anak Datuk K bersama Datin Zawyah Berkahwin pada 12 Mei 2011 dengan Datuk Joseph ...

Foto : 5 Aktiviti Mesra Hetty Sarlene Dan Boyfriend ...

Dengar khabar Hetty Sarlene kini sudah ada kekasih baru. Mat Salleh lagi tau! Tahniah kami ucapkan, semoga cepat-cepat kahwin ya!

Aku Betul...!: Beromen Dalam Bas

Ok, yesterday aku naik bas balik rumah quite early lah, rush hour around 6:00 pm. Memang bas tu pack macam tin sardine. Macam-macam bau ada, macam-macam jenis manusia ...

Gambar Zarina An-Julie Anak Pontianak Liar Hisap Dada Kaki ...

Gambar Zarina An-Julie watak utama drama anak pontianak, TV3 mula disebarkan melalui email dan di blog-blog hiburan. Dari mana gambar yang tersebar ini diperoiehi?

Gambar Amylia Adnan AF3 Jadi Tomboy Pengkid Pasangan ...

Budiey seakan tidak percaya apabila melihat gambar-gambar yang dihantar oleh seorang pembaca dari Kedah ini. Sebenarnya dah lama gambar ini berada di ruang internet.

PROTON EXORA MPV FULL SPECIFICATION - Kereta

Proton EXORA MPV – The Malaysia’s first MPV Proton Exora launched on April 15 2009. After so long waiting this Malaysian made MPV Proton Exora, with so many ...

7 Sebab Kenapa aku tak nak join Tone Excel ...

Ya. KENAPA? “WHY Bro..WHY?? Sebelum aku menjawab segala pertanyaan korang, aku mohon korang baca 7 cerita ini agar memudahkan korang faham mengapa aku langsung tak ...

Model Rambut Pria

model rambut spike

Model Rambut Pria – Berikut beberapa model rambut pria yang mungkin akan menjadi referensi buat anda untuk tatanan rambut yang tepat Model Rambut Pria Taylor Lautner Style Model Rambut Taylor Lautner Style Artis hollywood terkenal sebagai trend setter model gaya rambut modern, diantaranya yang cukup dikenal adalah model rambut pendek & tipis yang biasa digunakan oleh Taylor Lautner sang actor film seri box office hollywood Twilight. Mo…

Rebonding Rambut

rebonding rambut pendek

Analisa Analisa jenis rambut untuk menentukan produk apa yang akan dipakai Cuci Rambut Cuci rambut dengan Shampoo, dengan suhu stabil tanpa Conditioner. Supaya kutikula rambut terbuka untuk memudahkan/ mempercepat peresapan cream pelurusan Perlindungan Keringkan rambut dahulu lalu untuk meningkatkan elastisitas dan mengembalikan kelembaban rambut. Agar memperoleh hasil akhir yang lebih lurus. keringkan dengan hair dryer (sampai 70% kering), jan…

Gambar Model Rambut 2013

model rambut untuk pesta

Gambar Model Rambut Wanita Terbaru 2013 – Rambut adalah mahkota seseorang. Setiap orang tentu saja mendambakan rambut yang indah serta sehat. Mereka akan berusaha dengan baik untuk mewujudkan mereka memiliki rambut yang indah dan juga sehat. Di tahun 2013 ini banyak sekali ragam model rambut yang sedang trend . Diantaranya adalah model rambut bob,model rambut segi panjang, model rambut segi pendek, model rambut ikal, model rambut layer, mo…

Cara Merawat Rambut Rusak

cara merawat rambut rusak

cara merawat rambut rusak Cara Merawat Rambut Rusak Akibat Rebonding dan Smoothing -  Melakukan perawatan rambut merupakan kewajiban seorang perempuan untuk tampil lebih cantik. Namun apa jadinya jika perawatan tersebut tidak tepat, tentunya rambut indah Anda akan menjadi rusak sekaligus rambut akan terlihat kaku, kusam, bercabang dan rapuh. Untuk mencegah terjadinya kerusakan pada rambut , simak tips berikut mengenai cara merawat rambut rusak C…

Model Rambut Wanita

model rambut wanita jepang 2013

tongan medium . Namun, jika Anda memiliki wajah bulat, hindari penggunaan poni. Jika Anda ingin memilliki banyak pilihan dalam menata rambut, potong dengan gaya choppy yang bertekstur. Untuk menambah volume rambut,aplikasikan cream keseluruh rambut lalu bentuk menggunakan bantuan dari hairdryer dan sisir bulat. Sisir rambut ke atas dan arahkan hirdryer ke akar rambut. Model rambut panjang wanita Ini adalah Model rambut wanita 2012 sesuai bentuk w…

Cara Melembutkan Rambut

cara melembutkan rambut

cara melembutkan rambut Cara Melembutkan Rambut Yang Kering – Saat kehilangan kelembaban, rambut menjadi rapuh dan kusam. Berbagai masalah rambut pun mulai bermunculan. Salah satunya adalah rambut kasar dan kusam. Jika rambut sangat kering, lembabkan dengan perawatan alami sebagai masker dengan tekstur selembut sutra ini mampu dengan mudah meresap ke dalam batang rambut. Berikut beberapa cara melembutkan rambut kaku Cara melembutkan rambut

Page 1 of 3412345Last »