Search results for ''stail rambut korea''

Home Style



Fesyen - Remaja

Bertudung bukanlah alasan untuk kamu tidak menitik berat tentang penjagaan rambut. Malah, bertudung juga bukanlah punca utama mengapa rambut kamu tidak sihat.

Cute : Budak Lelaki Simpan Rambut Sejak Lahir (5 Gambar)

Rean Carter, mula simpan rambut sejak lahir lagi dan telah panjang sebanyak 18 inci.Tapi kedua ibu bapanya telah mengambil keputusan sukar untuk memotong ...

Baju Korea Murah - Mencari Pemborong / Dropship

saya nak buat bisnes baju korea, ada tak yang menawarkan dropship atau jualan borong baju korea yang saya boleh dpt kurang daripada rm25? pls pm me

Foto : Fina AF9 Tindik Pusat, Kini Makin Daring? - OHBULAN!

Jarang muncul di dada akhbar bukan bermaksud tiada orang yang ambil kisah dengan kehidupan selebriti ini. Kata orang, seperti daging yang diperam, makin lama, makin ...

Cara Selebriti Menjaga Kulit - EH!

Selebriti Hollywood mempunyai kulit secantik porcelain tetapi tidak semestinya banyak berbelanja untuk mendapatkan kulit secantik itu. Ini rahsia mereka!

Bila Artis Tanpa Make-Up - OHBULAN!

Sbab tu lah org2 tua berpesan, nak cari bini try dulu..pagi2 masa bgn tgk muka dia mcmane tanpa makeup dan rambut tak didandan…maka mata leh terima, performance pun ...

Luahan Hati Seorang Muslimah Buat Majalah Hijabista

Majalah ni tak pernah beli. tak minat bukan sebab majalah muslimah. sebab isi dia berulang2. same la kes dgn majalah cosmo ke, hi ke ape ke majalah pelik2 tu semua ...

WOW! Eksklusif Kisah Isteri Dan Bekas Isteri-Isteri Datuk K

Ini bekas isteri Datuk K Sebelum Kahwin Dengan Siti, Tengku Zawyah Anak-anak Datuk K bersama Datin Zawyah Berkahwin pada 12 Mei 2011 dengan Datuk Joseph ...

~~AqMa_DiaRy2~~

Hye (english)..Assalamualaikom (malay) annyeonghaseyo (korea)..iskk2...fuhhhhhh4...dah berhabuk blog nih! haha! u know what,,sye kan bru abes PMR..so,,sye enjoy ...

Peminat KPop Mengamuk Dengan Mila Jirin & Rody Kristal

korean entertainment just like indonesian one..they can spread out their music but is diffcult for other country to enter their music industry..if they really want to ...

Model Rambut Artis Korea Wanita

Gambar Model Rambut Artis Korea Wanita

Model Rambut Artis Korea Wanita 2013 – Model Rambut Cewek Korea. Saat ini demam Model Rambut Artis Korea Wanita sudah mewabah sampai di kalangan remaja Indonesia. Gaya Rambut Artis Korea Wanita memang terlihat berbeda dibandingkan dengan model kebanyakan. Ditambah lagi Potongan Rambut Artis Korea Wanita dan maraknya drama Korea membuat orang makin tergila-gila dengan tren rambut mereka. Berikut ini adalah beberapa Model Rambut Artis Korea

Gaya Rambut Korea

gaya rambut korea

gaya rambut korea Gaya Rambut Korea Wanita 2013 – Gaya  rambut korea baik itu gaya rambut korea pria maupun wanita memang menjadi trend masa kini remaja di indonesia. Hampir setiap remaja di Indonesia mengidolakan artis korea yang notabene cantik dan dipadu dengan gaya rambut yang sangat bagus dan mempesona. trend ala korea seakan sudah membooming di negeri kita. Bergaya korea pun seakan sekarang sudah sangat menjamur. Pada dasarnya, Gaya …

Model Rambut Panjang Korea

model rambut panjang korea

Model Rambut Panjang Korea – Sebagian besar wanita, rambut merupakan mahkota yang sangat berharga dan sangat penting untuk penampilan.Banyak wanita dengan segala upaya dan cara akan dilakukan untuk mendapatkan model rambut yang sesuai dengan kepribadian, bentuk muka, dan bentuk tubuh. Secara garis besar model rambut wanita dibagi menjadi dua, yaitu model rambut pendek korea dan model rambut panjang korea.Tapi kali ini yg kita bahas adalah …

Model Rambut Wanita Korea

model rambut wanita korea

Model Rambut Wanita Korea – Style rambut korea memang tidak ada matinya. Bahkan gaya rambut tersebut menjadi trendsetter di Indonesia. Sampai saat ini pun model rambut korea paling banyak diminati anak remaja di Indonesia terutama bagi para wanita. Jenis model rambut wanita di Asia yang lurus dan hitam memudahkan untuk meniru model atau  gaya rambut selebriti Korea. Berikut beberapa gambar model rambut korea 2013 dengan model rambut wanita…

Cara Mengikat Rambut Pendek Ala Korea

cara menguncir rambut ala korea

cara menguncir rambut ala korea Cara Mengikat Rambut Pendek Ala Korea – Berikut ini beberapa tips Cara Mengikat Rambut Pendek Ala Korea dengan cara mengepang rambut ala korea. Banyak cara menguncir rambut ala korea dan untuk kalangan orang asia banyak sekali orang yang mencari cara mengikat rambut ala korea. Memang dengan banyaknya Rambut Pendek Ala Korea yang bergembang maka cara mengikat atau membuatnya pun harus menggunakan cara yang be…

Model Rambut Pria Korea

model rambut pria korea

Model Rambut Pria Korea – Model Rambut Pria Korea Terbaru 2013 – Tidak hanya drama atau music korea saja yang menjadi lifestyle remaja di Indonesia. Namun , gaya rambut pun sudah menjadi trend di tahun 2013 ini Style Korea untuk rambut model 2013 kebanyakan akan bernuansa model rambut pendek untuk pria, meski ada yang masih suka dengan model rambut panjang pria korea, dan Gaya Model Rambut Pria Korea Terbaru 2013 medium pria korea. B…

Page 1 of 3512345Last »