Search results for ''style rambur awal ashari''

Home Style



FESYEN RAMBUT LELAKI TERKINI | ! Bukan Sekadar Rupa

Kalau kaum wanita suka menggayakan tudung dengan pelbagai fesyen, kaum lelaki pula suka menggayakan fesyen rambut supaya kelihatan smart kacak bergaya apabila keluar ...

(7 GAMBAR)Gaya Baru Rambut Nora Danish Jadi Perbualan Ramai

Orang kalau dah comel, buat apa pun tetap comel juga kan? Baru-baru ini, Nora Danish menerusi Instagramnya telah berkongsi gambar dirinya memotong rambut di

Dato’ AC Mizal Dan Hans Isaac Akhirnya Berdamai

Mengambil kira faktor usia dan kematangan menjadi kunci utama penyatuan semula dua sahabat ini, pelakon dan penerbit Hans Isaac dengan pengacara popular, Dato' AC ...

Bubblynotes

Rambut Anak Anda Sedikit? Nipis? Ingin Lebatkan Rambut Anak? Jom Baca Tips Ini... "Uolss" rasa rambut Ash lebat ke??? Nak kata lebat pun tidak, nak kata nipis pun ...

Artis Melayu Malaysia

Rambut Baru Stacy – So Cute! Stacy re-do her hair style and most of her fans like her new look. Go Stacy Go! BTW, you can read Stacy full biodata below:

Panggil Eina Saja Pun Saya Okey – Datin Paduka Eina Azman

Kalu nak taw org yg kalerkan rambut uban tuu kepada warna hitam tuu salah satu petanda kecil kiamat… Betol laa,, kalau kaler rambut mmg tak sah wuduk,, tak sah ...

Gambar Najwa Mahiaddin - Media Malaya

Yalls kenal tak awek cun nie?? alah...yang nyanyi lagu bersama Malique Too Phat tu. Lagu "Kau Yang Punya". Okeh, kalau yalls tak perasan gak.. Najwa ni pernah

Qaseh Dalia

Tempoh hari qaseh berpeluang menjejakkan kaki di The Sky One City Mall untuk grand opening A taste of Heaven , apa yang menarik di sini , di sini terdapat kelainan ...

Hairstyles for Men 2014 | Hairstyles for Women 2014

Provides information about hairstyles for men, hairstyles for women, black hairstyles for women, best hairstyles for men, haircuts for long hair, haircuts for kids.

Waney Zainuddin's Blog

Premium Beautiful Rebate still ON..!! Beli pada harga MURAH dari Waney Zainuddin 0136613197

Style Rambut Pria

style rambut pria 2013

Style Rambut Pria – Seringkali pria memperhatikan penampilannya baik itu urusan fashion maupun gaya rambut. Di tahun 2013 ini jenis style rambut pria sudah mengalami improvisasi model rambut dari tahun-tahun sebelumnya. Untuk memilih style rambut pria harus disesuaikan dengan bentuk wajah. Bagi anda yang bingung memilih potongan rambut pria yang tepat buat anda, inilah Style Rambut Pria yang bisa anda ikuti . Zac Efron Style style rambut p…

Style Rambut Perempuan

style rambut perempuan

style rambut perempuan Style Rambut Perempuan – Awal tahun 2013 ini menandai kesempatan untuk mendefinisikan ulang pandangan seseorang pada 12 bulan ke depan. Dan apa cara yang lebih baik untuk melakukannya. Yaitu dengan mengganti style rambut. Berikut ini beberapa style rambut perempuan yang mungin menjadi inspirasi untuk anda mengenai gaya rambut Style rambut layer pendek Gaya rambut pendek dengan layer dan potongan asimetris akan membua…

Style Rambut Korea

style rambut korea terbaru

style rambut korea terbaru Style Rambut Korea Wanita Terbaru 2013 – Style rambut korea saat ini adalah model gaya rambut yang fun, fabulous, dan fashionable. Fun bisa diartikan sebagai tatanan gaya rambut yang natural seperti tanpa disisir atau dengan sengaja ditata. potongan rambut seperti ini sangat sesuai dengan wanita yang aktif, lincah, dan penuh semangat. Untuk gaya rambut yang fabulous adalah gaya rambut lurus dan berponi. Gaya ramb…

Model Rambut Pria

model rambut spike

Model Rambut Pria – Berikut beberapa model rambut pria yang mungkin akan menjadi referensi buat anda untuk tatanan rambut yang tepat Model Rambut Pria Taylor Lautner Style Model Rambut Taylor Lautner Style Artis hollywood terkenal sebagai trend setter model gaya rambut modern, diantaranya yang cukup dikenal adalah model rambut pendek & tipis yang biasa digunakan oleh Taylor Lautner sang actor film seri box office hollywood Twilight. Mo…

Gaya Rambut GirlBand K-Pop

Model rambut Min Kyung Davichi

ak polos dan cute seperti biasanya? Mudah saja, tinggal membuat rambut keritingnya menjadi lurus saja kok Taeyeon Girls Generation Sama seperti beberapa member girilband K-Pop yang tampak lebih dewasa namun tetap cute di usia awal 20 tahunan, Taeyeon juga terlihat semakin elegan dengan rambut keritingnya. Namun saat membuat rambutnya kembali lurus, sosok member Girls Generation ini jauh lebih cute seperti sedia kala Suzy Miss A Inilah yang diangg…

Style Rambut Rockabilly

Gaya rambut Rockabilly

Gaya rambut Rockabilly Style Rambut Rockabilly – Trend saat ini yaitu Model Rambut Rockabilly Adalah gaya rambut yang terinspirasi musik rock n’ roll yang bisa di terapkan termasuk kedua remaja wanita atau pria dan cocok untuk rambut panjang. Gaya laki-laki termasuk menyapu rambut dari dahi, lalu mengisap itu dengan gel, wax atau pomade. Mungkin  trend Gaya rambut Rockabilly ini telah berlangsung selama 2 tahun sudah, tapi itu tidak …

Page 1 of 812345Last »