Search results for ''teknik gunting''

Home Tips



cara gunting baju dan seluar baju melayu - YouTube

cara gunting baju dan seluar baju melayu - YouTube

GUNTING RAMBUT mpeg4 - YouTube

GUNTING RAMBUT mpeg4 - YouTube

Peace...: Gunting rambut yea.. - blogspot.com

kejadian nih berlaku hari jumaat lepas.dek kerana rimas tengok rambut afiff panjang, maka kami bawa dia p gunting rambut kat kedai rambut yang baru dibuka ...

2 Kursus | Kedai Gunting Rambut Lelaki Moden Mohamad Idris

KURSUS PILIHAN 1. KURSUS USAHAWAN KEDAI GUNTING RAMBUT LELAKI Tempoh : 30 Hari Bayaran : RM3,000.00 Sasaran : Pesara & graduan menganggur 2.

Kedai Gunting Rambut Lelaki Moden Mohamad Idris ...

Menyediakan Perkhidmatan Menggunting Rambut Lelaki Dan Kursus Menggunting Rambut Lelaki

Aneka Resep Masakan

kumpulan aneka resep kue, resep masakan ayam, resep puding, resep minuman, resep bubur dan cara membuat masakan indonesia

cara membuat segala macam

Gambar 2. Gambar 3 Gambar 4 Gambar seperti di atas, itulah dek-dek, anjungan, menara telekomunikasi, alat-alat senjata, dan lainnya yang diperlukan untuk miniatur ...

Kaedah-kaedah Berkhatan | House of Healin | MyHealin.com

Abu Hurairah r.a., katanya: Rasulullah s.a.w. bersabda: Nabi Ibrahim a.s. berkhatan dengan kapak dan beliau dalam usia lapan puluh tahun. (Hadis Sahih Bukhari

More than words......: Cara menanam rumput

Hehehe macam dok bersantai tepi pantai pulak... ramai yang tanya pasal rumput karpet kat laman rumah aku ni. Diorang tanya bagaimana menanamnya sebab ...

durra's doodle: Tutorial: Bias Tape - blogspot.com

Ini adalah cara penggunaan bias tape maker yang disertakan bersama-sama bias tape maker yang dibeli. Namun, jika anda adalah sama seperti saya, yang lebih ...

Rebonding Rambut

rebonding rambut pendek

rebonding rambut pendek Rebonding Rambut – Rebonding merupakan sebuah proses pelurusan rambut yang dilakukan secara profesional dengan menggunakan bantuan bahan kimia dan diaplikasikan dalam jangka waktu tertentu sehingga hasilnya dapat memuaskan. Umumnya, setelah 3-4 hari rambut yang direbonding baru boleh keramas agar obat pelurus yang digunakan meresap lebih dalam. Teknik merubah rambut dari bentuk rambut keriting menjadi lurus, merupak…

Game Potong Rambut

game potong rambut barbie

Game Potong Rambut Hannah Montana - Game potong rambut perempuan dengan update terbaru yang dibuat dengan fitur baru yang ditambahkan. Sekarang Anda bisa menata rambut Hannah Montana, Anda dapat menambahkan glitter untuk menyelesaikan gaya rambut dan, tentu saja, Anda dapat membuat setiap model rambut yang Anda inginkan menggunakan gunting, pemangkas, lukisan rambut dan sisir untuk mengatur helai rambut tepat. Bersenang-senang dan membuat potong…

Fungsi Highlight Rambut

Warna Highlight Rambut Yang Bagus Untuk Kulit Sawo Matang

Warna Highlight Rambut Yang Bagus Untuk Kulit Sawo Matang Fungsi Highlight Rambut – Berikut ini beberapa Fungsi Highlight Rambut adalah yang awalnya hanya sebagai sebuah aksen menarik yang mengemasnya menjadi teknik khusus sehingga dapat menyempurnakan bentuk wajah. Tanpa sayatan pisau ataupun jahitan jarum, trik highlight rambut ini bisa menyempurnakan bentuk wajah tanpa melakukan operasi. Dengan teknik pengaplikasian yang tepat, parting …

Model Rambut Johnny Andrean Salon

harga smoothing rambut di johnny andrean

harga smoothing rambut di johnny andrean Model Rambut Johnny Andrean Salon dengan Trend K-Pop Color – Model Potong Rambut Johnny Andrean salon saat ini hadir dengan warna K-Pop Color, dan dapat diterapkan dengan berbagai model guntingan seperti layering, sharpening, dan styling rambut yang Anda inginkan. Teknik pewarnaan K-Pop Color dapat diaplikasikan secara menyeluruh dengan satu warna saja dan dapat juga dilakukan teknik pencampuran war…

Smoothing Rambut

smoothing rambut sendiri dan murah

smoothing rambut sendiri dan murah Smoothing Rambut – apakah anda bingung dengan harga smoothing rambut 2013? Smoothing merupakan teknik untuk membuat tekstur rambut lebih lembut dan lurus alami. Smoothing ini memang sangat ideal untuk melembutkan rambut lurus yang sedikit bergelombang. Termasuk mereka yang memiliki rambut lurus mengembang dan menginginkan tekstur yang lebih lurus dan halus. Walaupun hasilnya tidak selurus saat ion/hair st…

Model Rambut Layer

model rambut layer cut

…oring atau cutting . Memotong rambut dengan indah dan rapi sesuai dengan bentuk wajah membutuhkan seseorang yang ahli dalam pakar rambut. Untuk memilih potongan rambut yang tepat, sebaiknya anda mengetahui dengan baik tentang teknik cutting rambut. Banyak sekali potongan atau model gaya rambut saat ini. Namun gaya rambut yang populer saat ini adalah model rambut layer pendek, model rambut bob layer, model rambut layer sebahu dan  model rambut lay…

Page 1 of 41234