Search results for ''tipsbutik+sewa+baju+pengantin+ala+vintage+2013''

Home Style Tips



Butik Pengantin

Ala vintage, pilihan konsep untuk resepsi Diana & Imran. Chahaya Chinta merealisasikan konsep ini simple aja, tetapi sentuhan unsur vintage ada dipaparkan.

Journey Through Life: iHeartBeads: Baju Nikah Noli

Ni Baju kurung moden nya. Dia request untuk buat bentuk 'V' sket kat depan baju tu. Lepas tu butang belakang and butang kat tangan.

Butik Pengantin: Suziani Fasha & Azzafran (Bandar Baru,Bangi)

Chahaya Chinta berbesar hati memperkenalkan koleksi terbaru kami kepada semua....Alhamdulilah personally echa rasa amat bersyukur dengan ku...

JumieSamsudin.Com: Cadangan Warna, Tema dan Trend untuk ...

Contoh meletops daripada majlis perkahwinan kawan baik i olls iaitu Edros dan Aishah. Baju depa dua sangatlah trend terkini untuk tahun 2012/2013.

Photobooth Untuk Majlis Perkahwinan | ! Love Is Cinta !

Pastikan sebelum tu baju pengantin dah siap tempah okay, bagi bakal pengantin elok sangat terjah entri ini. "Baju pengantin 2013", "Busana pengantin dan tunang", & " ...

Journey Through Life: Tassel (Rambu) Tasbih

Interested? Sms/whatsapp 0129198861 or email gina1983@yahoo.com for enquiries! :D

Wedding: Tips Dekorasi Bilik Pengantin - Z B : CHENTA oh ...

Fuhh..wahh..ade jugak yg message inbox I kat fesbuk ngan email I lepas baca entry I pasal tips design & konsep pelamin nie. Ade kengkawan, dan ada juga org ...

Wedding Review #7: Pelamin Resepsi 23 February 2013

Sibuk sangat aritu nak draping, alhamdulillah, dapat jugak merasa duduk atas pelamin draping tapi tak dapat warna exactly macam dalam entry ni...huhu...dah ...

Kahwin Betul-Betul: October 2011

Suka untuk saya memberi sedikit info bahawa saya mengimpikan Veil ini dipakai semasa majlis pernikahan kerana saya masih belum mempunyai Veil yang 'sempurna'.

Kanda Dinda with Love: Wedding Review: Nikah Attire

Ok, akhirnya entri pasal baju nikah. Sebenarnya nak tunggu gambar outdoor nikah untuk review, tapi sebab dah ramai sangat tanya, Rilla buat entry guna apa ...

Tips Membuat Model Rambut Pengantin Wanita

Gaya rambut sanggul model French Twist

mbut ini sangat cocok dipadankan dengan gaun pengantin model klasik atau romantis sehingga kesan sophisticated dapat lebih terasa. Aksesori seperti mahkota juga bisa anda kenakan untuk lebih memperkuat kesan glamor dan elegan ala bangsawan eropa. 2. Gaya rambut kepang satu sisi Gaya rambut kepang satu sisi sangat cocok jika anda mengenakan gaun pengantin dengan model asimetris, gaun pengantin model kemben, atau gaun pengantin yang memiliki banyak…

Model Rambut Pengantin 2013

Gaya Rambut Pengantin Terbaru 2013

Gaya Rambut Pengantin Terbaru 2013 Model Rambut Pengantin 2013 – Saat ini untuk Model Rambut Pengantin 2013 pastinya akan selalu ada perubahan, terutama bagi pasangan yang ingin tampil beda tentunya sudah mempunyai pilihan tersendiri. Namun tidak salahnya jika anda mencoba mencari informasi mengenai Gaya Rambut Pengantin 2013 terbaru. Dengan banyaknya pernikahan pada beberapa bulan terakhir, selebritis Indonesia pun tidak mau ketinggalan a…

Model Baju Pesta Untuk Orang Gemuk

Kebaya untuk orang gemuk

Kebaya untuk orang gemuk Model Baju Pesta Untuk Orang Gemuk – Setiap orang berhak untuk bisa tampil menarik, tidak terkecuali untuk orang gemuk dengan Model Baju Pesta Untuk Orang Gemuk. Hal ini tidak berarti harus berpenampilan asal karena tidak mempunyai banyak pilihan. Saat ini sudah banyak pilihan model baju yang trendy untuk orang gemuk. mulai dari baju untuk rumahan, baju kerja, bahkan baju pesta untuk orang gemuk juga ada. Beberapa …

Model Rambut Pengantin Wanita

tips membuat model rambut pengantin wanita

Model Rambut Pengantin Wanita – Pernikahan adalah hari yang spesial bagi wanita, Model Rambut Pengantin Wanita untuk pernikahan yang sempurna adalah hal yang perlu banyak dipersiapkan di samping gaun dan cincin pengantin yang indah, sehingga kebanyakan dari mereka ingin segala sesuatunya sempurna di hari bahagia tersebut. Merasa bingung untuk memilih tatanan rambut dan tips membuat model rambut pengantin wanita untuk hari pernikahan Anda? …

Cara Mengikat Rambut Pendek Ala Korea

cara menguncir rambut ala korea

cara menguncir rambut ala korea Cara Mengikat Rambut Pendek Ala Korea – Berikut ini beberapa tips Cara Mengikat Rambut Pendek Ala Korea dengan cara mengepang rambut ala korea. Banyak cara menguncir rambut ala korea dan untuk kalangan orang asia banyak sekali orang yang mencari cara mengikat rambut ala korea. Memang dengan banyaknya Rambut Pendek Ala Korea yang bergembang maka cara mengikat atau membuatnya pun harus menggunakan cara yang be…

Gaun Pengantin Untuk Wanita Gemuk

kebaya Pengantin Untuk Wanita Gemuk

kebaya Pengantin Untuk Wanita Gemuk Gaun Pengantin Untuk Wanita Gemuk – Perancang Ivan Gunawan memberi tips bagi perempuan bertubuh gemuk dalam memilih model Gaun Pengantin Untuk Wanita Gemuk Ivan menganjurkan bagi pemilik tubuh gemuk agar memilih gaun atau kebaya Pengantin Untuk Wanita Gemuk dengan bagian dada berbentuk “V” atau “U” yang lebih terbuka. “Jangan ketat dan tertutup, nanti terasa sesak,” ka…

Page 1 of 2312345Last »