Search results for ''tipscara+nak+jahit+langsir+box+pleat''

Home Style



Belajar Menjahit Langsir - Bahagian 2 (Box Pleat)

Mulakan jahitan box pleat di bahagian tengah kain yang telah diukur sebelum ini.

Belajar Menjahit Langsir - Bahagian 1 (Box Pleat)

Pelajaran yang pertama ini aku memilih bagaimana hendak membuat Box Pleat di bahagian kepala langsir.

Minat, Hobi & Bizz..

Minat, Hobi & Bizz.. Berblogging nie..hanya sekadar suka2 je..di sinilah tempat aku curahkan/kumpulkan apa sahaja yg berhubungan dgn minat dan hobiku semasa ada ...

SUARA DARI HATI: box pleat curtain...

huhuhuh suka sngt langsir baru tu...wahhh tngok tu da ada orang offer wat langsir time raya lagi uolss...hurm klu mcm tu aku try promote hasil langsir ni ...

SELAMAT DATANG KE JENDELAKU INDAH MENAWAN: PETEN GABUNGAN

BOX PLEAT/PELMET/SCALLOP Untuk jenis patten langsir ini sesuai untuk pintu sliding door yang lebar, untuk tingkap bersaiz kecil juga amat sesuai.

AL MUJAHID TRADING

KD SPEECHLESS SCENT Ianya adalah HARUMAN. Diproses sebagai HARUMAN akan tetapi ianya berbeza dengan haruman lain di pasaran asbab adanya doa para ulama'.

Sebatang Jarum Emas

Ramai yang berkunjung ke blog saya mencari nota jahitan langsir scallop dan box pleat. Saya faham Aildilfitri makin hampir. Sudah tentu ramai yang tercari ...

Classifieds: Kedai Jahit - Business Forum in Malaysia

Kilang Jahitan Secara Pukal - Shah Alam Cruze7200, Sat 21/Mar/2015 2:09pm Kilang kami sedia menerima tempahan jahitan secara pukal seperti long dress..

Sebatang Jarum Emas

18 comments: Anonymous Wednesday, March 25, 2009 4:25:00 PM Assalamualaikum...hai solehah...cara membuat leher baju kurung yang solehah tunjukkan ...

OldiestTouch: SEBUT HARGA TEMPAHAN LANGSIR

KATEGORI LANGSIR A. ROMAN BLIND 1. Kain, track system dan upah (Panjang maksimun 58 inci) RM40.00 setiap kaki lebar. 2 Upah dan Track (Kain sendiri) RM30.00 sekalki ...

Model Rambut Pria

model rambut spike

Model Rambut Pria – Berikut beberapa model rambut pria yang mungkin akan menjadi referensi buat anda untuk tatanan rambut yang tepat Model Rambut Pria Taylor Lautner Style Model Rambut Taylor Lautner Style Artis hollywood terkenal sebagai trend setter model gaya rambut modern, diantaranya yang cukup dikenal adalah model rambut pendek & tipis yang biasa digunakan oleh Taylor Lautner sang actor film seri box office hollywood Twilight. Mo…