Search results for ''tipscara+nak+jahit+langsir+box+pleat''

Home Style



hobi bisnes : 8 pola untuk jahit sendiri langsir scallop.

IDA said... Set pola atau dasar atau pattern - langsir masih ada Set 8 pola ukuran sebenar dan buku Asas Jahitan Langsir Pola hanya perlu ditekap pada kain ...

Belajar Menjahit Langsir - Bahagian 2 (Box Pleat)

Mulakan jahitan box pleat di bahagian tengah kain yang telah diukur sebelum ini.

Belajar Menjahit Langsir - Bahagian 1 (Box Pleat)

Pelajaran yang pertama ini aku memilih bagaimana hendak membuat Box Pleat di bahagian kepala langsir.

Minat, Hobi & Bizz..

Minat, Hobi & Bizz.. Berblogging nie..hanya sekadar suka2 je..di sinilah tempat aku curahkan/kumpulkan apa sahaja yg berhubungan dgn minat dan hobiku semasa ada ...

AL MUJAHID TRADING

KD SPEECHLESS SCENT Ianya adalah HARUMAN. Diproses sebagai HARUMAN akan tetapi ianya berbeza dengan haruman lain di pasaran asbab adanya doa para ulama'.

It's about LIFE: Mesin jahit

Saya dua tiga hari tu dok servey dalam internet. tgk patern2 langsir, lepas tu lah sy bljr byk istilah, scalloop, pelmet, box pleat, french pleat. omg omg.

BENGKIL KAMI MENAWARKAN PERKHIDMATAN MENJAHIT PELBAGAI ...

bengkel kami menerima tempahan menjahit kain lagsir pelbagai paten,scllope,box pleat,y pleat,x pleat,goblet,eleyet,skriting meja,sarung kusyen,table runner dan ndlala ...

Classifieds: Kedai Jahit - Business Forum in Malaysia

Menerima Tempahan Jahit Tudung Instant/Shawl/Pakaian (Shah Alam) (1) Deena 21, Thu 26/Mar/2015 10:51am Kami butik jahitan beroperasi di alam avenue 2 seksyen 16 shah ...

DUNIAKU - Rashidah Ibrahim

“Saja tak letak, untuk keselamatan,” jawab Ain pemilik syarikat yang manis jelita tu. Kedai di tingkat atas dihias dengan gaya vouge misteri… kesan daripada ...

Leftenan Adnan Wira Bangsa ~ izryn's blog

14 Februari baru sahaja berlalu, namun tarikh itu tetap terpahat di setiap insan yang menghargai pahlawan sejarah, lebih2 lagi mengenang pengorbanan wira2 ...

Model Rambut Pria

model rambut spike

Model Rambut Pria – Berikut beberapa model rambut pria yang mungkin akan menjadi referensi buat anda untuk tatanan rambut yang tepat Model Rambut Pria Taylor Lautner Style Model Rambut Taylor Lautner Style Artis hollywood terkenal sebagai trend setter model gaya rambut modern, diantaranya yang cukup dikenal adalah model rambut pendek & tipis yang biasa digunakan oleh Taylor Lautner sang actor film seri box office hollywood Twilight. Mo…