Search results for ''tipscara+nak+jahit+langsir+box+pleat''

Home Style



Belajar Menjahit Langsir - Bahagian 2 (Box Pleat)

Mulakan jahitan box pleat di bahagian tengah kain yang telah diukur sebelum ini.

hobi bisnes : 8 pola untuk jahit sendiri langsir scallop.

IDA said... Set pola atau dasar atau pattern - langsir masih ada Set 8 pola ukuran sebenar dan buku Asas Jahitan Langsir Pola hanya perlu ditekap pada kain ...

Belajar Menjahit Langsir - Bahagian 1 (Box Pleat)

Pelajaran yang pertama ini aku memilih bagaimana hendak membuat Box Pleat di bahagian kepala langsir.

Minat, Hobi & Bizz..

Minat, Hobi & Bizz.. Berblogging nie..hanya sekadar suka2 je..di sinilah tempat aku curahkan/kumpulkan apa sahaja yg berhubungan dgn minat dan hobiku semasa ada ...

SUARA DARI HATI: box pleat curtain...

huhuhuh suka sngt langsir baru tu...wahhh tngok tu da ada orang offer wat langsir time raya lagi uolss...hurm klu mcm tu aku try promote hasil langsir ni ...

IdaMan Curtain n Railing

Menerima TEMPAHAN JAHITAN LANGSIR pelbagai paten terkini, pemasangan REL , ROD KAYU dan BLINDS sekitar JOHOR BAHRU dan kawasan berhampiran. Kain bahan disediakan ...

Kreativ Works: Buat tirai langsir tanpa jahitan - panduan ...

Panduan langkah demi langkah bagi mereka yang mahu membuat tirai langsir sendiri tetapi tidak pandai menjahit atau tidak mempunyai peralatan menjahit.

AL MUJAHID TRADING

KD SPEECHLESS SCENT Ianya adalah HARUMAN. Diproses sebagai HARUMAN akan tetapi ianya berbeza dengan haruman lain di pasaran asbab adanya doa para ulama'.

Sebatang Jarum Emas

Ramai yang berkunjung ke blog saya mencari nota jahitan langsir scallop dan box pleat. Saya faham Aildilfitri makin hampir. Sudah tentu ramai yang tercari ...

Ingin Kerja Menjahit di Rumah? - Business Forum in Malaysia

Zaliza 6 - Sat 28/Apr/2012 5:46pm saya nak jahit baju kurung zaliza_talkah@yahoo.com ; Neeza 7 - Sun 29/Apr/2012 11:39pm sy mahir jahit kemasan leher spt tulang belut ...

Model Rambut Pria

model rambut spike

Model Rambut Pria – Berikut beberapa model rambut pria yang mungkin akan menjadi referensi buat anda untuk tatanan rambut yang tepat Model Rambut Pria Taylor Lautner Style Model Rambut Taylor Lautner Style Artis hollywood terkenal sebagai trend setter model gaya rambut modern, diantaranya yang cukup dikenal adalah model rambut pendek & tipis yang biasa digunakan oleh Taylor Lautner sang actor film seri box office hollywood Twilight. Mo…