Search results for ''tipscara+nak+jahit+langsir+box+pleat''

Home Style



Minat, Hobi & Bizz..

Minat, Hobi & Bizz.. Berblogging nie..hanya sekadar suka2 je..di sinilah tempat aku curahkan/kumpulkan apa sahaja yg berhubungan dgn minat dan hobiku semasa ada ...

Belajar Menjahit Langsir - Bahagian 1 (Box Pleat)

Pelajaran yang pertama ini aku memilih bagaimana hendak membuat Box Pleat di bahagian kepala langsir.

Kelas Kursus Langsir - AL MUJAHID TRADING

hq al mujahid 0182965181; normataksiah 0193150315 (ampang) siti hawa 0136187875 ( cheras) sahrizal 01123273330 ( bangi) farahliza 0177080038 (puchong)

Melayu.com : Sembang² - Mesej di Sembang Resepi , Hiasan ...

isuzu sila PM pada saya untuk info lanjut kelas. cikyinn paten langsir terhangat dipasaran Cornice dan digabungkan dengan paten langsir lain...seperti box pleat ...

Cara-cara meletak eyelet ke atas kepala langsir ( header ...

No staff today...so terpaksa lah membelai mesin sendiri..seronok jugak menjahit nih..Selalu memotong kain aje . Memasang eyelet ke kepala langsir lagi fun ...

Jalabiyahouse

Sempena bercuti 5 bulan untuk persediaan kelahiran anak saya ke empat, operasi Jalabiyahouse dihentikan seketika, namun berdiam diri bukanlah sifat sebenar saya.

Moon punyer blog: bagaimana nak ukur tingkap

Ramai yg tanya ...moon cam na nak ukur tingkap ek . berapa meter nak pakai ek ...so moon buat entry khas ekekek untuk tingkap sila ukur tinggi X lebar .

~My beautiful life~: Beli langsir di The Globe by Sarah Hughes

Ok lah.. stop dulu citer2 sedih ni.. nak citer pasal langsir sebenarnya..hihi Tiap kali moon update blog mesti terjah blog dia esp biler dia update psl ...

Sebatang Jarum Emas

Blog Homesolehah : Sebatang Jarum Emas InshaAllah akan menjual Panduan Lengkap Menjahit Baju Kurung dalam bentuk ebook pada masa akan datang. Adakah anda ...

Salam Dua Benua: January 2014 - blogspot.com

The English lavender that I planted some time ago. Lama jugak lah tertunggu2 dia nak berbunga.. A few weeks ago it started flowering and now dah makin banyak.

Model Rambut Pria

model rambut spike

Model Rambut Pria – Berikut beberapa model rambut pria yang mungkin akan menjadi referensi buat anda untuk tatanan rambut yang tepat Model Rambut Pria Taylor Lautner Style Model Rambut Taylor Lautner Style Artis hollywood terkenal sebagai trend setter model gaya rambut modern, diantaranya yang cukup dikenal adalah model rambut pendek & tipis yang biasa digunakan oleh Taylor Lautner sang actor film seri box office hollywood Twilight. Mo…