Search results for ''tipscara+nak+jahit+langsir+box+pleat''

Home Style



Minat, Hobi & Bizz..

Minat, Hobi & Bizz.. Berblogging nie..hanya sekadar suka2 je..di sinilah tempat aku curahkan/kumpulkan apa sahaja yg berhubungan dgn minat dan hobiku semasa ada ...

Belajar Menjahit Langsir - Bahagian 2 (Box Pleat)

Mulakan jahitan box pleat di bahagian tengah kain yang telah diukur sebelum ini.

Belajar Menjahit Langsir - Bahagian 1 (Box Pleat)

Pelajaran yang pertama ini aku memilih bagaimana hendak membuat Box Pleat di bahagian kepala langsir.

Kelas Kursus Langsir - AL MUJAHID TRADING

Antara paten paten dipelajari dalam Kelas Langsir. Berbelas tahun mengajar dan ribuan yang berjaya dan ada juga yang gagal. segala galanya asam garam kehidupan ...

Sebatang Jarum Emas

Ramai yang berkunjung ke blog saya mencari nota jahitan langsir scallop dan box pleat. Saya faham Aildilfitri makin hampir. Sudah tentu ramai yang tercari ...

Melayu.com : Sembang² - Mesej di Sembang Resepi , Hiasan ...

isuzu sila PM pada saya untuk info lanjut kelas. cikyinn paten langsir terhangat dipasaran Cornice dan digabungkan dengan paten langsir lain...seperti box pleat ...

Langsir Jakel dan Blind Baagus. Tidak menjengkelkan dan ...

Disebabkan saya nak langsir warna putih untuk master bedroom, dan nak murah sket so saya tempah je la kat Nilai 3. Tapi geram betul bila dah siap ...

Sebatang Jarum Emas

Blog Homesolehah : Sebatang Jarum Emas InshaAllah akan menjual Panduan Lengkap Menjahit Baju Kurung dalam bentuk ebook pada masa akan datang. Adakah anda ...

JAHITKU CANTIK: TUTORIAL JAHIT GAUN KANAK-KANAK

aik..kate stop amik tempahan jahit...ni npe plak tetiba upload tutorial jahitan lak ni?

suhometailor.blogspot: Cerita Langsir dan Promo Harga Murah

Langsir kembali lagi...! Setelah 2 minggu yang dilalui dengan segala susah payah dan kesabaran akhirnya membuahkan hasil. Kini Cik Sue dah boleh dan pandai ...

Model Rambut Pria

model rambut spike

Model Rambut Pria – Berikut beberapa model rambut pria yang mungkin akan menjadi referensi buat anda untuk tatanan rambut yang tepat Model Rambut Pria Taylor Lautner Style Model Rambut Taylor Lautner Style Artis hollywood terkenal sebagai trend setter model gaya rambut modern, diantaranya yang cukup dikenal adalah model rambut pendek & tipis yang biasa digunakan oleh Taylor Lautner sang actor film seri box office hollywood Twilight. Mo…