Search results for ''tipscara+nak+jahit+langsir+box+pleat''

Home Style



Koleksi Paten Langsir: Paten Langsir Box Pleat

Paten Langsir BOX PLEAT. Berikut adalah koleksi paten langsir "Pleated" yang bermaksud lipatan. Susunan lipatan selisih, susun kipas, susun kedepan ...

Belajar Menjahit Langsir - Bahagian 2 (Box Pleat)

Mulakan jahitan box pleat di bahagian tengah kain yang telah diukur sebelum ini.

Belajar Menjahit Langsir - Bahagian 1 (Box Pleat)

Pelajaran yang pertama ini aku memilih bagaimana hendak membuat Box Pleat di bahagian kepala langsir.

SUARA DARI HATI: box pleat curtain...

huhuhuh suka sngt langsir baru tu...wahhh tngok tu da ada orang offer wat langsir time raya lagi uolss...hurm klu mcm tu aku try promote hasil langsir ni ...

AL MUJAHID TRADING

Isu yang saya nampak di sini, bukanlah kedekut atau tidak ikhlas. Sebenarnya yang kita nak adalah perhatian suami. Bagi diri saya sendiri, saya memang ikhlas kepada ...

Sebatang Jarum Emas

Ramai yang berkunjung ke blog saya mencari nota jahitan langsir scallop dan box pleat. Saya faham Aildilfitri makin hampir. Sudah tentu ramai yang tercari ...

JAHITKU CANTIK: TUTORIAL JAHIT GAUN KANAK-KANAK

aik..kate stop amik tempahan jahit...ni npe plak tetiba upload tutorial jahitan lak ni?

hobi bisnes : Langsir - Pola untuk buat sendiri

Rashidah Ibrahim said... Assalamualaikum Emy' Sorry terlambat balas, tak perasan ada pertanyaan. Set pola langsir masih ada Sekarang tengah tawaran harga.

Nash Fesyen

Tempahan menjahit pakaian wanita, tudung, langsir, kelas menjahit. Tempahan baju kurung, baju kurung pahang, kebaya, jubah, telekung, peplum, blouse, shawl ...

Nash Fesyen

Menjahit,menjual baju kurung, tudung layer,jahit langsir,jubah, telekung lycra, tudung hoodie, jahit tepi halus tudung,selendang,shawl,kelas jahitan

Model Rambut Pria

model rambut spike

Model Rambut Pria – Berikut beberapa model rambut pria yang mungkin akan menjadi referensi buat anda untuk tatanan rambut yang tepat Model Rambut Pria Taylor Lautner Style Model Rambut Taylor Lautner Style Artis hollywood terkenal sebagai trend setter model gaya rambut modern, diantaranya yang cukup dikenal adalah model rambut pendek & tipis yang biasa digunakan oleh Taylor Lautner sang actor film seri box office hollywood Twilight. Mo…