Search results for ''tipsfesyen+hari+raya+2013''

Home Style



[ Inspirasi Fesyen ] Senarai fesyen baju raya terkini ...

Senarai fesyen baju raya terkini Aidilfitri 2013 ... Oleh kerana artikel fesyen baju raya terkini 2012 kami mendapat sambutan hangat pembaca yang mempunyai lebih dari ...

Blog Suka Hati Aku: Tips fesyen ~ Colour Blocking

13 Magic Words: nanakimie said... tapi kadang rasa pelik pulak ngk dressing diorang yang guna colour blocking ni,hee...tapi stil ada yang cantik bila ...

Raya Bergaya ! Yayy ! | Namee Roslan

Then kalau nak tahu trend atau fashion baju raya tahun ni pun boleh tengok video tips fesyen dalam saluran Raya YouTube tu nanti ! Pheww. Senang bila ada ...

[ Gambar ] Sekitar Hari Perkabungan MH17 | Wanista ...

Sekitar Hari Perkabungan MH17 ... Setelah lebih sebulan tragedi MH17 berlalu, akhirnya hari ini seramai 20 jenazah yang merupakan korban tragedi tersebut dibawa ...

Tasya Sarra Collections

We Know What Women Want! Hanya yang terbaik daripada koleksi Tasya Sarra. Rekaan Exclusive dan Elegance untuk anda tampil bergaya sentiasa

JumieSamsudin.Com: Petua Berseri Di Hari Kahwin

Ha.....hari ini akak nak share dengan ampa semua petua berseri di hari kahwin. Petua-petua ini diberikan oleh kawan-kawan dan saudara mara dan akak kumpulkan untuk ...

Engineer Malaya | Mr. Zulasri: Petua Untuk Memulakan ...

1. Niat atau Perancangan. Untuk memulakan sesuatu, niat atau nawaitu anda, tahu apa yang anda hendak lakukan ialah akan memberi kesan kepada kemudian hari, samaada ...

(9 GAMBAR)Mizz Nina Semakin Jelita Dengan Imej Bertudung |

Memang makin cun melecun, jelita, menawan dan sedap mata memandang sungguh Mizz Nina selepas dia mengambil keputusan untuk memakai tudung sejak pulang daripada

Engineer Malaya | Mr. Zulasri: Koleksi Rumah Mewah Dato ...

Koleksi Gambar Rumah Banglo Mewah Siti Nurhaliza Di Empat Lokasi Yang Berbeza. Semua sudah maklum bahawa kekayaan Datuk Siti Nurhaliza Dan suaminya Datuk K membuatkan ...

Resipi Spaghetti Carbonara Yang Sedap Dan Mudah :: Fashion ...

Hari raya hari tu yang keberapa tak ingat dah. Kami semua dah boring makan menu Hari Raya. Ada satu petang tu masakkan sedikit untuk Qashrin. Ramai pulak anak saudara ...

Model Rambut Terbaru 2013

model rambut wanita korea 2013

Model Rambut Terbaru 2013 – Trend dunia fashion 2013 semakin lama semakin berkembang. Model baju terbaru 2013 juga menyita banyak perhatian bagi kaum wanita. Begitu juga dengan model rambut terbaru 2013. Hal ini bisa terlihat dari model atau gaya rambut sekarang yang beraneka ragam modelnya.  Gaya rambut yang khas dapat  mencerminkan karakter orang tersebut. Beberapa hari yang lalu, pakar kecantikan mengungkapkan bahwa model rambut terbaru…

Model Rambut Pengantin 2013

Gaya Rambut Pengantin Terbaru 2013

Gaya Rambut Pengantin Terbaru 2013 Model Rambut Pengantin 2013 – Saat ini untuk Model Rambut Pengantin 2013 pastinya akan selalu ada perubahan, terutama bagi pasangan yang ingin tampil beda tentunya sudah mempunyai pilihan tersendiri. Namun tidak salahnya jika anda mencoba mencari informasi mengenai Gaya Rambut Pengantin 2013 terbaru. Dengan banyaknya pernikahan pada beberapa bulan terakhir, selebritis Indonesia pun tidak mau ketinggalan a…

Trend Rambut Wanita 2013

trend rambut wanita 2013

trend rambut wanita 2013 Trend Rambut Wanita 2013 – Mempunyai rambut yang indah adalah keinginan bagi setiap orang, khususnya bagi seorang wanita. Sehingga tidak sedikit pula wanita yang melakukan perawatan rambut di salon – salon kecantikan, dan mencari berbagai trend rambut. Mulai dari gaya rambut pendek hingga gaya rambut panjang. Hal tersebut dilakukan agar seorang wanita selalu terlihat cantik dan anggun dalam hal penampilan. Un…

Model Rambut Pria Terbaru 2013

model rambut pria 2013

Model Rambut Pria Terbaru 2013 – Tak hanya wanita saja yang mendominasi trend gaya rambut 2013 ini . Namun para pria juga tidak mau kalah dan berusaha selalu update mengikuti tren penataan rambut yang sedang bergulir. Beberapa model rambut yang disukai wanita adalah rambut dengan poni miring. Gaya rambut pria terbaru 2013 lebih berkonsentrasi pada pengembalian model poni miring panjang ke depan dengan potongan yang lebih rapi. Untuk gaya y…

Warna Rambut 2013

potongan warna rambut 2013

potongan warna rambut 2013 Tren Warna Rambut 2013 – Berikut ini beberapa Warna Rambut 2013. Penerapan Gaya Warna Rambut 2013 dengan Teknik interpretasikan karakter dan elemen yang ada di alam dan disesuaikam dengan personalisasi masing-masing individu yang berbeda, sehingga menginspirasi menjadi tren warna baru. Berikut trend Warna Rambut 2013 yang menjadi trend 1. Rock Mountain Terinspirasi dari warna bebatuan yang ada di gunun dan pahata…

Model Potongan Rambut Wanita 2013

pixie haircut

pixie haircut Model Potongan Rambut Wanita 2013 – Sejak dulu kala rambut adalah modal utama kaum hawa, tak heran jika para wanita berupaya dengan berbagai cara untuk menjaga keindahan rambut mereka. Berbagai model potongan rambut sangat beragam jenisnya di tahun 2013 ini. Model rambut pendek lebih memberikan banyak pilihan untuk perempuan tampil sesuai seleranya Model potongan rambut wanita retro Rambut pendek bukan jadi pilihan utama pada…

Page 1 of 2312345Last »