Search results for ''tipsfesyen+hari+raya+2013''

Home Style



Design Baju Hari Raya Aidilfitri 2013 - By Rizalman For ...

Rekaan design fesyen koleksi Rizalman for Zalora corak geometrik, tribal, tiedye elegan Ready To Wear baju raya Aidilfitri 2013 Fesyen Baju Raya Moden Terkini

[ Inspirasi Fesyen ] Senarai fesyen baju raya terkini ...

Senarai fesyen baju raya terkini Aidilfitri 2013 ... Aida Sue. Seorang pencinta sosial media, Aida Sue bukan hanya menulis, tetapi juga seorang tweep dan Instagrammer ...

Tips Cara Pakai Ikat Samping di Hari Raya - Sensasi Selebriti

Tips Cara Pakai Ikat Samping di Hari Raya. Dalam Youtube, Budiey jumpa banyak sekali video-video tutorial, bagaimana kita orang lelaki nak pakai kain samping untuk ...

It's My Life: 8 Rahsia Seks yang perlu anda tahu.

This blog is under maintenance. You will be redirected to Emmy Shaklee Independent Distributor blog in 30 sec.

[ Inspirasi Fesyen ] Senarai Fesyen Baju Raya Terkini ...

Artikel fesyen baju raya pada tahun 2012 mendapat sambutan begitu hangat dengan mempunyai lebih dari 40 ribu view, tahun lepas 2013 juga kami kongsikan fesyen baju ...

JumieSamsudin.Com: Petua Berseri Di Hari Kahwin

Ha.....hari ini akak nak share dengan ampa semua petua berseri di hari kahwin. Petua-petua ini diberikan oleh kawan-kawan dan saudara mara dan akak kumpulkan untuk ...

Raya Bergaya ! Yayy ! | Namee Roslan

Then kalau nak tahu trend atau fashion baju raya tahun ni pun boleh tengok video tips fesyen dalam saluran Raya YouTube tu nanti ! Pheww. Senang bila ada ...

Tasya Sarra Collections

We Know What Women Want! Hanya yang terbaik daripada koleksi Tasya Sarra. Rekaan Exclusive dan Elegance untuk anda tampil bergaya sentiasa

Evamatic: Kreativiti Bilik Tidur untuk Anak Remaja

Assalamualaikum... Di atas permintaan UmmiKami dan untuk semua yang mempunyai anak remaja, entri kali ini memperlihatkan idea rekaan dan susun atur bagi bilik untuk ...

(9 GAMBAR)Mizz Nina Semakin Jelita Dengan Imej Bertudung |

Memang makin cun melecun, jelita, menawan dan sedap mata memandang sungguh Mizz Nina selepas dia mengambil keputusan untuk memakai tudung sejak pulang daripada

Model Rambut Terbaru 2013

model rambut wanita korea 2013

Model Rambut Terbaru 2013 – Trend dunia fashion 2013 semakin lama semakin berkembang. Model baju terbaru 2013 juga menyita banyak perhatian bagi kaum wanita. Begitu juga dengan model rambut terbaru 2013. Hal ini bisa terlihat dari model atau gaya rambut sekarang yang beraneka ragam modelnya.  Gaya rambut yang khas dapat  mencerminkan karakter orang tersebut. Beberapa hari yang lalu, pakar kecantikan mengungkapkan bahwa model rambut terbaru…

Model Rambut Pengantin 2013

Gaya Rambut Pengantin Terbaru 2013

Gaya Rambut Pengantin Terbaru 2013 Model Rambut Pengantin 2013 – Saat ini untuk Model Rambut Pengantin 2013 pastinya akan selalu ada perubahan, terutama bagi pasangan yang ingin tampil beda tentunya sudah mempunyai pilihan tersendiri. Namun tidak salahnya jika anda mencoba mencari informasi mengenai Gaya Rambut Pengantin 2013 terbaru. Dengan banyaknya pernikahan pada beberapa bulan terakhir, selebritis Indonesia pun tidak mau ketinggalan a…

Trend Rambut Wanita 2013

trend rambut wanita 2013

trend rambut wanita 2013 Trend Rambut Wanita 2013 – Mempunyai rambut yang indah adalah keinginan bagi setiap orang, khususnya bagi seorang wanita. Sehingga tidak sedikit pula wanita yang melakukan perawatan rambut di salon – salon kecantikan, dan mencari berbagai trend rambut. Mulai dari gaya rambut pendek hingga gaya rambut panjang. Hal tersebut dilakukan agar seorang wanita selalu terlihat cantik dan anggun dalam hal penampilan. Un…

Model Rambut Pria Terbaru 2013

model rambut pria 2013

Model Rambut Pria Terbaru 2013 – Tak hanya wanita saja yang mendominasi trend gaya rambut 2013 ini . Namun para pria juga tidak mau kalah dan berusaha selalu update mengikuti tren penataan rambut yang sedang bergulir. Beberapa model rambut yang disukai wanita adalah rambut dengan poni miring. Gaya rambut pria terbaru 2013 lebih berkonsentrasi pada pengembalian model poni miring panjang ke depan dengan potongan yang lebih rapi. Untuk gaya y…

Warna Rambut 2013

potongan warna rambut 2013

potongan warna rambut 2013 Tren Warna Rambut 2013 – Berikut ini beberapa Warna Rambut 2013. Penerapan Gaya Warna Rambut 2013 dengan Teknik interpretasikan karakter dan elemen yang ada di alam dan disesuaikam dengan personalisasi masing-masing individu yang berbeda, sehingga menginspirasi menjadi tren warna baru. Berikut trend Warna Rambut 2013 yang menjadi trend 1. Rock Mountain Terinspirasi dari warna bebatuan yang ada di gunun dan pahata…

Model Potongan Rambut Wanita 2013

pixie haircut

pixie haircut Model Potongan Rambut Wanita 2013 – Sejak dulu kala rambut adalah modal utama kaum hawa, tak heran jika para wanita berupaya dengan berbagai cara untuk menjaga keindahan rambut mereka. Berbagai model potongan rambut sangat beragam jenisnya di tahun 2013 ini. Model rambut pendek lebih memberikan banyak pilihan untuk perempuan tampil sesuai seleranya Model potongan rambut wanita retro Rambut pendek bukan jadi pilihan utama pada…

Page 1 of 2312345Last »