Search results for ''tipsharga+smoothing+2013''

Home Tips



I see. I Think. I Write.: Car Talk: Proton Exora Bold 1.6 ...

Sebelum ni, hanya Exora Bold premium sahaja yang dilengkapi dengan engine CFE. Mungkin untuk boost sale Exora, variant standard juga dilengkapi dengan ...

Duniaku: Baked Blueberry Cheesecake ( Kek Keju Blueberry ...

Baked Blueberry Cheesecake @ Kek Keju Bluebery Bakar resepi dari seorang blogger yang Mas sangat kagum dengan hasil2 airtangannya dalam membuat dan mendeko ...

Duniaku: Red Velvet Cupcake - sedappp sangat, moist dan ...

Sebenarnya Mas start tertarik bila tengok satu rancangan di astro tentang pencarian Red Velvet Cake yang paling sedap dan moist...memang nampak chef tu ...

En. Muhammad Shafiq Khaerlan a.k.a AcanCapik - CoNtEnG

Amacam, aku cerita mcm aku ni orang dah kahwin je ye tak. Ok ok, berbalik kepada point asal aku, sebenarnya bagus sesiapa yang meniaga ni. Lagi-lagi jenis minat ...

I see. I Think. I Write.: Car Talk: Nissan Almera

Aku sebenarnya nak post pasal bende lain. Tapi ada masalah sket. Kebetulan pulak aku ternampak update Paultan pasal Nissan Almera. So aku ganti dengan ni jela.

*Shopping jam di GM Klang* | !

erm, balik pada tajuk..... ni aktiviti last Saturday, ajak my dear Hubby ngan Aisha jenjalan ke GM Klang..... pusat pemborong yang terkenal di Malaysia ...

HaSue: I Love My Life: Resepi: Puding Gula Hangus

Pastu puding ni ikut tuan punya resepi asal,dikukus kan..tapi aku bakar guna kaedah bain-marie/waterbath..ahaks.. Tahu tak, tekstur puding ini amattttlah ...

TERATAK IMPIAN -: :-: Blueberry Cheese Tart

Cheese Tart ni buat hari ahad baru ni....baru first time buat....x berapa smooth cheese nya...tapi rasa nya tetap sedap...resipi ambil dr dapur damira fp ...

HaSue: I Love My Life: Resepi: Cantonese Egg Tarts

Resepi aku amik dari SINI,thanks to christine yang share recepi nih.. Resepi nih versi bahasa inggeris yer sebab main angkut(copy) terus..kalo nak minta ...

Smoothing Rambut

smoothing rambut sendiri dan murah

smoothing rambut sendiri dan murah Smoothing Rambut – apakah anda bingung dengan harga smoothing rambut 2013Smoothing merupakan teknik untuk membuat tekstur rambut lebih lembut dan lurus alami. Smoothing ini memang sangat ideal untuk melembutkan rambut lurus yang sedikit bergelombang. Termasuk mereka yang memiliki rambut lurus mengembang dan menginginkan tekstur yang lebih lurus dan halus. Walaupun hasilnya tidak selurus saat ion/hair st…

Model Rambut Terbaru 2013

model rambut wanita korea 2013

Model Rambut Terbaru 2013 – Trend dunia fashion 2013 semakin lama semakin berkembang. Model baju terbaru 2013 juga menyita banyak perhatian bagi kaum wanita. Begitu juga dengan model rambut terbaru 2013. Hal ini bisa terlihat dari model atau gaya rambut sekarang yang beraneka ragam modelnya.  Gaya rambut yang khas dapat  mencerminkan karakter orang tersebut. Beberapa hari yang lalu, pakar kecantikan mengungkapkan bahwa model rambut terbaru…

Rebonding Rambut

rebonding rambut pendek

…k mengetahui apakah rambut telah relaks, ambillah sebagian rambut, tarik perlahan dan bila rambut yang ditarik tidak balik kembali, berarti cream step 1 meresap dengan baik kedalam batang rambut. Bila sudah ok lakukan tahapan smoothing. Jangan mulai smoothing bila cream step 1 belum meresap sempurna karena akan membuat rambut menjadi luka dan kehilangan elastisitas. Smoothing Gunakan teknik jepit (press) dengan jari tengah dan telunjuk secara per…

Trend Rambut Wanita 2013

trend rambut wanita 2013

trend rambut wanita 2013 Trend Rambut Wanita 2013 – Mempunyai rambut yang indah adalah keinginan bagi setiap orang, khususnya bagi seorang wanita. Sehingga tidak sedikit pula wanita yang melakukan perawatan rambut di salon – salon kecantikan, dan mencari berbagai trend rambut. Mulai dari gaya rambut pendek hingga gaya rambut panjang. Hal tersebut dilakukan agar seorang wanita selalu terlihat cantik dan anggun dalam hal penampilan. Un…

Model Rambut Pria Terbaru 2013

model rambut pria 2013

Model Rambut Pria Terbaru 2013 – Tak hanya wanita saja yang mendominasi trend gaya rambut 2013 ini . Namun para pria juga tidak mau kalah dan berusaha selalu update mengikuti tren penataan rambut yang sedang bergulir. Beberapa model rambut yang disukai wanita adalah rambut dengan poni miring. Gaya rambut pria terbaru 2013 lebih berkonsentrasi pada pengembalian model poni miring panjang ke depan dengan potongan yang lebih rapi. Untuk gaya y…

Warna Rambut 2013

potongan warna rambut 2013

potongan warna rambut 2013 Tren Warna Rambut 2013 – Berikut ini beberapa Warna Rambut 2013. Penerapan Gaya Warna Rambut 2013 dengan Teknik interpretasikan karakter dan elemen yang ada di alam dan disesuaikam dengan personalisasi masing-masing individu yang berbeda, sehingga menginspirasi menjadi tren warna baru. Berikut trend Warna Rambut 2013 yang menjadi trend 1. Rock Mountain Terinspirasi dari warna bebatuan yang ada di gunun dan pahata…

Page 1 of 1912345Last »