Search results for ''tipskids+peplum+kurung+kenanga+wholesale''




aLw!z b3 my baby: Harga Peplum di Kenanga Wholesale City

tadi ada yang tanya, berapa harga peplum kat KWC nih... meh nak bagitau :b kalau beli sehelai RM39 aku beli 6 helai, so dapat la RM25 sehelai. murah gilesss kan ...

Baju Kurung Wholesale - MUSLIMAH & NON-MUSLIMAH CLOTHING ...

Pembekal pakaian muslimah seperti blouse, jubah, baju kurung, baju sekolah, menerima tempahan tudung secara perkilangan & sebagainya

borong PEPLUM semurah rm 16 @Kenanga Wholesale City

mrsfiza said... Oh dlu dhlama lah wjud kenanga ni..kwc ni dr awal kuar iklan kt tv ajak naman pgi tp tksmpi2 jgk. Teringin Jgk nk pakai tp kompom sendat ...

Baju kurung peplum dari MinimaLace Boutique | ! Love Is ...

Oh tidak! kali ini dah jatuh hati dengan koleksi Baju kurung peplum dari MinimaLace Boutique. Mulai hari ini perlu menabung untuk mendapatkan baju tersebut, seyess ...

Baju Kurung Peplum Dari Blog Hazanis Part-3 | ! Love Is ...

Dah update. tapi dah lama update disini "Hazanis Fashion". Dah ada yang terjual pun. hehe Alhamdulillah cuma blog je yang mengambil masa. setelah berakhirnya jualan ...

Kenanga Wholesale City - www.akubukanblo.blogspot.com

Korang pernah pegi Kenanga Wholesale City ni tak? yang kat Jalan Kenanga berdekatan dengan Bomba Jalan Hang Tuah tu.. Kat Jalan Kenanga ni memang famous ...

aLw!z b3 my baby: Harga Beg Sekolah di Kenanga Wholesale City

semalam kami pegi Kenanga Wholesale City. saje jenjalan cuci mata... tapi kalau ade yang berkenan rembat la seketui dua.. hewhew... takde plan pon nak beli beg ...

♥ ily's ♥: Shopping at Kenanga Wholesale City (KWC)

Minggu ke-3 hunting for baju raya, loaksinya adalah Kenanga Wholesale City (KWC). Hubby ingat nak ke Jalan TAR. Tapi aku fikir, bulan puasa ni, dengan ...

De' Nurul: Kenanga Wholesale City (KWC)

Jadi start the mission hunting for baju. Konsep dekat KWC ni lebih kurang macam GM Plaza la. Borong. Minimun pieces kena beli 3 atau 4 atau 6 helai.

Amy Liana Ramlan

Amy sampai je KWC amy ambik duit RM500..tu bajet tuk beli baju raya 3 orang adik perempuan amy,tuk mak n ma skali..lepas tu, amy beli baju kurung yg dah ...

Fashion Peplum Terbaru

fesyen peplum untuk badan besar

fesyen peplum untuk badan besar Fashion Peplum Terbaru – Berikut ini adalah beberapa foto Fashion Peplum dress, peplum songket terbaru. Tak hanya desainer luar negeri, desainer dalam negeri pun terinspirasi lewat siluet feminin dari peplum, Nuansa feminin begitu terasa Peplum merupakan rok atau ruffles yang menempel di garis pinggang baik pada dress, blouse, maupun jaket. Peplum yang marak di era 1980-an tampil lebih segar dengan sederet d…