Search results for ''tipsrambut+skin''




Hanis Zalikha: Tips rambut ikal mayang

Baiklah, tips yang I boleh bagi tak banyak. Sebab its in the gene I rasa. You see, my mom rambut ikal, my dad pun kalau panjang, I bayangkan ikal juga.

TUTORIAL PAKAI SHAWL PANJANG / A SIMPLE WAY TO WEAR A LONG ...

Dah lama tak buat tutorial kan ? eceee. last time aku buat tutorial tudung bawal plain : gaya bulat di hadapan. banyak ah jugak viewers walau tutorial ...

DRESS, SKIRT, CARDIGAN SUPER CANTIK DAN MURAH ! | Personal ...

Kalau korg ke mall, ape benda pertama korg akan cari ? setelah sekian lama barulah aku perasan rupenye tiap kali aku menjejak kaki ke mall, mesti aku akan ...

Kosmetik CANTIK - cosmetic BRAND - COSMETIC Indonesia ...

mask,Jual,sale,masker,body cream,promo,conditioner,brightening, parfum,lotion, foundation,toner,discount,sabun,whitening, perawatan wajah, Ck, Victoria’s Secret ...

Masalah Lemak di Perut? Omega Guard & Lecithin Gabungan ...

OMEGA GUARD Mengandungi satu rangkaian penuh 7 jenis asid lemak omega-3 semulajadi iaitu EPA, DHA, ALA dan lain-lain lagi. EPA menyihatkan jantung dan sendi anda ...

10 Kebaikan Vitamin E | Kesihatan dan Kecantikan Untuk Semua

Salam.. Hari ini saya ingin kongsikan 10 kebaikan Vitamin E. Semoga bermanfaat. ^_^

Skema itu HOT » Blog Archive » Jenis-jenis Face Powder ...

Assalamualaikum korang, Sebab dah lama sangat-sangat tak buat beauty entry kat blog ni kan, so hari ni I nak buat entry mengenai face powder. Dah lama actually I nak ...

Skema itu HOT » Testimoni Radiance Signature

Salam semua! Seperti biasa, hari ni I nak kongsikan dengan semua testimoni terbaru pengguna collagen Radiance Signature Whitening & Glowing Series.

Sorry, no posts matched your criteria.