Search results for ''tipsrambut+spek''

Home Style



Hair Fashion

Susah move on dari Mantan? Jangan takut, Dear. Ayo temukan berbagai tips dan inspirasi buat kamu move on di sini. READ MORE!

Rambut Kelemumur Selepas Tukar Syampu - Petua Tradisional

Sebelum ini saya tidak pernah menghadapi masalah kelemumur. Namun sejak bertukar syampu baru-baru ini, kulit kepala saya mula gatal-gatal dan berkelemumur.

Kalendar Puasa 2014 | monolog.dalam - blogspot.com

Beauty, Lifestyle & Parenting Blogger Welcome to my blog. Got something you wanna say or ask? Find me on FB/Twitter or/Google+/Formspring [which you can ...

Salim Harmanain

Aduhhh..aku seriau tengok berita budak diikat tangan dan kaki oleh pengasuh di rumahnya tu. Macam mana pulak kalau mak bapak yang kena bekerja dan tinggal anak di ...

Cara Hitamkan Rambut Beruban - Koleksi Petua Tradisional ...

Selain dari cara menggunakan inai yang ramai dah maklum, ada satu petua untuk menghitamkan semula rambut yang beruban.

IzraCyber: Cara Nak Memutihkan Kulit Lutut

Macam mana nak dapatkan kaki yang cantik ala2 model? Kenapa lutut warna hitam? Naper pelakon2 ngan model2 ni lutut putih plak? Jawapannyer, sbb diorg ni ...

IzraCyber: Cara Nak Hilangkan Jerawat Pasir

Jerawat pasir ni sama mcm jerawat gak, cuma x nmpak teruk sgt mcm jerawat batu yg besar2 n merah. Kalau tgk muka dr jauh nmpak cantik halus je muka, tp ...

admya: August 2011

Biasanya,minggu -minggu terakhir Ramadhan,lagu -lagu raya akan berkumandang di mana- mana di shopping complex,bazar-bazar Ramadhan, kedai-kedai.Terdapat ...

Bernafas Dalam Ego: formula dan teknik memikat lelaki

Applepinkcomeyy said... err lagi satu, lelaki suke perempuan yang peramah, yang senang diajak borak.. open minded but jgn over sgt open minded tu, haha.

admya: February 2011

Seorang lelaki yang diamanahkan menyebarkan perihal kebaikan dengan gelaran ustaz muda di hadapan namanya bukanlah tugas yang mudah dalam dunia sekarang di ...

Model Rambut Fauxhawk

gaya rambut faux hawk

gaya rambut faux hawk Model Rambut Fauxhawk – Potongan Rambut Fauxhawk adalah sebuah inovasi yang agak mirip dengan gaya rambut Mohawk. Model Rambut Fauxhawk yaitu membuat transisi yang mulus antara bagian panjang dan pendek yang dipotong. Gunakan tips-tips untuk memotong potongan Rambut Fauxhawk. Sementara untuk potongan rambut mohawk perubahan tiba-tiba dari kepala dicukur ke strip rambut di tengah kepala, versi terbaru dari gaya rambut …

Model Rambut Korea

nama model rambut korea

nama model rambut korea Model Rambut Korea Terbaru – Tatanan rambut menjadi modal utama penampilan. Mengingat pentingnya aspek tersebut, memilih model rambut terbaik jadi poin penting saat Anda ingin tampil di berbagai kesempatan. Terkadang Anda dibuat bingung dengan tata rambut yang akan diterapkan. Namun jangan khawatir, sebab Anda bisa mencoba tatanan terbaru yang bisa dilakukan di rumah. Tata rambut model korea yang bisa memberi kesan …

Model Rambut Pendek Terbaru

model rambut pendek wanita terbaru 2013

model rambut pendek wanita terbaru 2013 Contoh Gambar Model Rambut Pendek Wanita Terbaru – Model rambut 2013  ini di dominasi beberapa gaya potongan rambut pendek. Seringkali Model rambut dipilih wanita karena lebih praktis perawatannya dan memberikan kesan berani dan energik. Setiap tahun, trend model – model rambut pendek terbaik selalu mengalami perubahan. Ada banyak sekali pilihan model-model rambut pendek . Beberapa aspek yang p…