Search results for ''trend rambut lelaki melayu terkini''

Home Style



10 Gaya Rambut Lelaki Korea Terbaru | Tabek Puang

- Mode gaya korea saat ini sudah menjadi booming di Malaysia, bahkan juga sudah menjadi trend mode di beberapa negara lain, kali ini gayamode Gaya rambut remaja ...

FESYEN RAMBUT LELAKI TERKINI | ! Bukan Sekadar Rupa

saya suka lelaki bergaya rambut spiky. entah, nama kemas. gaya mohawk tu nampak mcam nakal je. =3 i <3 kim bum. rambut mcm tu okay jugak ^^ Reply Delete

It's My Life: Gaya Rambut Lelaki Untuk Tampil Lebih Kacak

Gaya rambut bukan sahaja untuk wanita di luar sana sahaja, bahkan jika dilihat sekarang ramai lelaki telah mempunyai gaya rambut tersendiri. Bukan pandai sahaja ...

Dunia Rahsia Lelaki Malaysia

Pelir besar , zakar besar , pelir panjang , zakar panjang , besarkan pelir , besarkan zakar , senjata sulit lelaki , rahsia lelaki melayu , hubungan seks , onani ...

Rambut Gugur, Kesihatan Rambut, Jagaan Rambut Malaysia

Gaya Rambut Selebriti Hollywood,gaya rambut, gaya rambut mode, gaya rambut cerita, gaya rambut foto, galeri gaya...

Gaya Tudung Bawal Terkini - Cara pakai tudung bawal ...

Gaya Tudung Bawal Terkini – Cara pakai tudung bawal. Sekarang ini terdapat pelbagai jenis fesyen dan jenis tudung, antara yang popular adalah tudung bawal.

Jubah Lelaki Terkini | BLOG BUDAK PACAK

Mengambil inspirasi dari "Raglan baseball sleeve shirt" jubah Binqareem telah menembusi pasaran jubah lelaki kerana sambutan yang diterima sangatlah menggalakkan.

Feredea Power Infojelita: Fesyen Blouse Korea Terkini ...

Whatsup/sms/call 018 263 7833/ sms 013 308 4906

(7 GAMBAR)Gaya Baru Rambut Nora Danish Jadi Perbualan Ramai |

Orang kalau dah comel, buat apa pun tetap comel juga kan? Baru-baru ini, Nora Danish menerusi Instagramnya telah berkongsi gambar dirinya memotong rambut di

Senarai Syarikat GLC Malaysia Terkini | Pelik Bin Ajaib

Senarai Syarikat GLC Malaysia. Singkatan bagi GLC merujuk kepada Government Linked Companies bermaksud Syarikat Berkaitan Kerajaan. Syarikat-syarikat GLC ini adalah ...

Trend Rambut Panjang 2012

model rambut panjang keriting

model rambut panjang keriting Trend Rambut Panjang 2012- Di tahun 2012 yang lalu cukup jarang wanita yang betah memanjangkan rambut. Hal ini dikarenakan selain perawatannya lebih rumit, biasanya model rambut panjang sangat terbatas. Tapi, bagi para pakar atau ahli model biasanya tahu rambut panjang juga bisa dibuat dengan berbagai gaya dan lebih fashion. Berikut beberapa model rambut panjang Model rambut panjang terurai Gaya rambut panjang terba…

Trend Rambut 2013

gambar trend rambut 2013

gambar trend rambut 2013 Trend Rambut 2013 – Trend Rambut 2013 model spikes merupakan sebuah gaya rambut pendek yang sangat modern. Model rambut spiky wanita telah hadir pada era ini. Ini adalah sebuah model rambut pendek yang hadir sebagai sebuah terobosan baru. Mungkin cenderung tomboy, tapi ini sebuah karya yang keren. Model rambut spike wanita 2013 sangat cocok untuk segala usia. Bagi perempuan juga sudah sering ditemukan model rambut

Trend Rambut Pendek Wanita 2013

trend rambut pendek wanita 2013

Trend Rambut Pendek Wanita 2013 – Selain model rambut panjang,  wanita mempunyai banyak pilihan untuk tampil gaya dengan berbagai potongan rambut. Salah satunya adalah gaya rambut pendek dengan gaya dinamis, simpel dan praktis. Model rambut pendek pada tahun 2013 ini lebih beragam dan memberikan banyak pilihan untuk tampil lebih cantik. Model Rambut Bob Model rambut pendek bob yang klasik juga menjadi trend rambut saat ini. Model rambut ya…

Trend Rambut Wanita 2013

trend rambut wanita 2013

trend rambut wanita 2013 Trend Rambut Wanita 2013 – Mempunyai rambut yang indah adalah keinginan bagi setiap orang, khususnya bagi seorang wanita. Sehingga tidak sedikit pula wanita yang melakukan perawatan rambut di salon – salon kecantikan, dan mencari berbagai trend rambut. Mulai dari gaya rambut pendek hingga gaya rambut panjang. Hal tersebut dilakukan agar seorang wanita selalu terlihat cantik dan anggun dalam hal penampilan. Un…

Gambar Model Rambut 2013

model rambut untuk pesta

g trend . Diantaranya adalah model rambut bob,model rambut segi panjang, model rambut segi pendek, model rambut ikal, model rambut layer, model rambut keriting dan lain sebagainya. Bagi anda yang mencari referensi gaya rambut terkini 2013 berikut beberapa contoh gambar model rambut wanita Gambar model rambut untuk pesta Updo hairstyles bisa menjadi andalan kita saat datang ke acara formal, seperti undangan pesta ulang tahun atau prom night. Soaln…

Cara Melembutkan Rambut

cara melembutkan rambut

lain itu rambut keriting biasanya tebal dan sangat banyak. Untuk mengaturnya, anda bisa menggunakan sisir bergigi jarang. Hindari penggunaan sisir bergigi rapat, karena bisa membuat rambut anda rontok. Cara melembutkan rambut lelaki Anda dapat menggunakan buah nanas sebagai pelembut rambut. Caranya adalah kupas nenas, kemudian parut nenas sebanyak 300 gram. Cuci/karmas  rambut untuk menghilangkan kotoran yang ada pada rambut, tujuannya adalah unt…

Page 1 of 3512345Last »