Search results for ''tutorial kurung peplum''




P3nyz4M :: Sew Me Happy ::: Peplum Kurung

Hari ni mau share my first handmade Peplum Kurung. Tempahan dari customer online, ku beranikan jua mencuba. Cekidaut!!

Haida Handmade: Baju Peplum Kurung untuk kanak-kanak

Untuk tempahan raya tahun ini, saya banyak terima tempahan untuk buat kurung peplum. Saya beli pattern dari Popolok Design dan alter sikit...

P3nyz4M :: Sew Me Happy ::: PEPLUM - blogspot.com

Peplum yang Izara Aisyah pakai tu labuh sikit kan? Boleh la menutup mana-mana yang patut hehehe...

~ sweet and simple ~: baju kurung peplum

cakap tentang fesyen baju kurung ni, saya perasan banyak fesyen2 lama kembali naik. tengoklah baju kembang2 ni kan dulu popular masa zaman saloma. sekarang ...

Wonderbutik: Malaysia Online Blogshop [Shawls|Bawal Hijab ...

"Salam dear...already received....gojes peplum tu...my sis pun berkenan...boleh buat lg satu tak?for my luvly sista..." -Nurshiqim, KL (Peplum Nora Danish-

Cik Puan Sha: peplum tutorial ringkas...

Waktu tu la aku bru tau..Ooooo..ini kah peplum..selama ni aku panggil bju kembang2 je..hahaha.. Mesti korng bengang kan..knp la aku dok cite panjang ...

Baju kurung peplum dari MinimaLace Boutique | ! Love Is ...

Oh tidak! kali ini dah jatuh hati dengan koleksi Baju kurung peplum dari MinimaLace Boutique. Mulai hari ini perlu menabung untuk mendapatkan baju tersebut, seyess ...

Baju Kurung Peplum Dari Blog Hazanis Part-2 | ! Love Is ...

Setelah selesainya jualan "Baju kurung peplum dari blog hazanis", terjah sini "Baju Kurung Peplum Dari Blog Hazanis Part-3" untuk update terbaru! nampaknya ramai yang ...

Butik Aludra

Aludra Collections dari Butik Aludraberoperasi secara ON-LINE menawarkan pelbagai fesyen wanita masakini. Tampil pelbagai gaya Anggun, Eksklusif, Modern Kontemporari ...

Haida Handmade: Peplum 2 layer

Peplum 2 layer ni kembangnya mula dari bawah pinggang. Saya gunakan kain cotton sebab bagi saya cotton sesuai untuk kanak2. Tapi kena rajinlah nak ...

Fashion Peplum Terbaru

fesyen peplum untuk badan besar

fesyen peplum untuk badan besar Fashion Peplum Terbaru – Berikut ini adalah beberapa foto Fashion Peplum dress, peplum songket terbaru. Tak hanya desainer luar negeri, desainer dalam negeri pun terinspirasi lewat siluet feminin dari peplum, Nuansa feminin begitu terasa Peplum merupakan rok atau ruffles yang menempel di garis pinggang baik pada dress, blouse, maupun jaket. Peplum yang marak di era 1980-an tampil lebih segar dengan sederet d…

Cara Sanggul Pramugari

tutorial sanggul pramugari

tutorial sanggul pramugari Cara Sanggul Pramugari / cara membuat sanggul pramugari – Bagaimanakah cara buat sanggul pramugari? Berikut ini beberapa tips Cara Sanggul Pramugari, Tentunya sudah banyak yang tau model sanggul pramugari, berikut ini sedikit tutorial sanggul pramugari mengenai cara sanggul rambut pramugari, untuk lebih jelas disertai juga gambar gambar cara sanggul pramugari. cara sanggul rambut pramugari model sanggul pramugari…

Cara Kepang Rambut Modern

Cara Mengepang Rambut Sendiri

Cara Mengepang Rambut Sendiri Cara Kepang Rambut Modern berenda – Ingin tahu Cara Mengepang Rambut Sendiri Dengan Mudah? berikut Cara Kepang Rambut Modern berenda, Kepang rambut umumnya terletak di bagian belakang. Namun jika Anda ingin tampil manis dan berbeda, cobalah untuk melakukan kepang berenda pada rambut bagian depan. Bagaimana Cara Kepang Rambut Modern ini? berikut ini tutorial selengkapnya Pisahkan rambut bagian kanan dan kiri d…